Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samochod z narzedziami

czy ktoras z was kupila synkowi ten samochodzik??

Polecane posty

Fajny i wygląda na taki masywny ale chyba bym nie kupiła za tą kwotę.Jest wiele innych zabawek fajniejszych i watrych takiej sumy :)

Gość samochod z narzedziami

Gość calkiem fajny

Gość calkiem fajny
mamuski piszcie bo tez jestem ciekawa , na allegro bardzo duzo osob to kupilo wiec moze i wy

Gość podnoszeeeee

Ja kupiłam swojej córci. Jej się podoba-dla mnie trochę lipa. Rozczarowałam się, jak go zobaczyłam "na żywo". Cena nieadekwatna do jakości.

ja mam doświadczenie następyujące z takimi zabawkami - często (za często) wyrabiają się gwinty w otworach i śrubki "wlatują". W drewnianych zabawbkach to samo, niestety. Za tą cenę na allegro nie kupiłabym takiej zabawki. W sklepie, jeśli bylaby naprawdę solidna i z twardego plastiku to kupiłabym, ale za kwotę co najwyżej 80 zł. Polecam szczerze zabawki z firmy Wader - ich plastik to rewelacja, szczególnie w rekach mojego małego destruktora...

dobre samochody i narzędzia do zabawy kilka dni temu były w biedronce. niedrogie duże samochodziki i naprawdę warte kupienia. moi znajomi mają ponad rok samochodzik, dziecko wyprawia, co tylko mu do głowy przyjdzie i trzyma się. w odróżnieniu od innych zabawek u tego dziecka.