Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mążżżżżż

Do żon

Polecane posty

Gość Mążżżżżż

Witam. Proszę o informację, jeśli zdradzacie swoich mężów to jakie są powody zdrady??

Zacny pomysł Normalny :-D Czekamy zatem na propozycję powodów :-D

zdradzam,bo mąż za mało poświęca mi czasu,nie zdawałam sobie sprawy,że to takie łatwe (zdradzić),czasem mam wyrzuty sumienia,ale w końcu żyje się tylko raz..

Gość wertusia36
Wasza upierdliwość i nuda to najlepsze powody .

wertusia facet upierdliwy?:P gdzies ty takiego wynalazła?:D:D

ważnym powodem zdrady żony jest zemsta na zdradzonej zonie.Poniżanie żony w obecności innych najczęsciej o jej małych potrzebach seksualnych lub wadach jako kobiety.Brak seksu lub bardzo małe potrzeby seksualne męża.Nie zaspakajanie seksualne żony (inne metody niż stosunek) Wytykanie jej wad w urodzie itp.

Gość stały nik
chcę zdradzić...bo mąż mi nie dogadza ,ogólnie jest dupowaty w okazywaniu uczuć ,gra wstępna jest tylko w moich marzeniach ,krótki sex raz na tydz... a u mnie -wciąż pustka w sercu :O Czuje ,ze jestem dla niego matką jego dzieci i gospodynią w domu ale NIE KOCHANKĄ!!! Chyba go już nie kocham :O

Gość stały nik
nie ,ponieważ Tobie chodzi tylko o sex ,a ja chcę również trochę uczucia:P Ale myślę ,że jeśli spotkam kogoś ciekawego ,to nie będę mieć większych oporów :O

Gość hIren_A
zdrada moze byc odpowiedzią na zdrade jak ty mi tak ja tobie

dlaczego nie porozmawiasz z mężem że potrzebujesz w seksie czegoś innego niż " mieszania penisem w cipce" To jest nic dziwnego że masz takie potrzeby a nie takie jak daje tobie mąż,to raczej on jest dziwny

Gość kraaaaaaaach
to po prostu odskocznia od monotonii malzenskiej, sex z kazdym facetem wyglada inaczej ;) a wiadomo ze czasami potrzebujemy jakies dreszczyku emocji ;) wiec dlaczego niby warto byc wierna ??

\"porozmawiaj z mężem...\" a jeśli on jest impregnowany na wszelkiego rodzaju sugestie??? myslicie,że nie próbowałam rozmawiać????

Gość stały nik
szkoda zdzierać gardło ,bo i tak nic do mojego faceta nie dotrze!!! Było już tyle rozmów ,że trudno je zliczyć ,była chwilowa poprawa ,a potem znów norma...jego norma 😭

Gość stały nik
do normalny mazowsze żartowałam ;) Ja po prostu nie będę nikogo szukać,ale jakbym kogoś ciekawego spotkała to ....mmmm

Gość pewna 30
dlaczego? bo mnie zaniedbuje woli kolegów niz pobyć ze mną. Bo nie mam w nim wsparcia bo ogląda TV a nie rozmawia ze mną. Bo potrafi być szorstki chamski a potem wymaga czułosci :(

Gość kasiekkkkk
Ja chce zdradzić ,ponieważ mąż nie zaspakaja mnie w łóżku,i nic z tym nie chce zrobić!!!

"szorski" , " chamski " ? narzekacie tez na zniewiescialych panow w sweterkach przewiazanych na biodrach ktorzy opanowali miasta ........... na "szorstkich" tez ....... ech.......wam to dogodzic ;)

Gość pewna 30
moze wolałabym normalnego ;)