Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mążżżżżż

Do żon

Polecane posty

V-ka 👄....lato minęło...jesień też..spadł śnieg ..a ja wypatruję Ciebie i wypatruję ,zabłądziłaś w drodze do mnie?:p

amoprek zauważyłas ze my tylko jako kobiety całusy sobie dajemy?:) Normalny takiego z jezyczkiem poproszę :P amorek wypartuj wypatruj próbuje wyrwac normalnego ale się cholera kraty trzyma :P

Gość ja ona 79
ja myślę, że sa dwa powody: albo 1. nie umie dogodzić albo 2. mam go w tyłku i nie chce by mnie dotykał (już po miłości)

Jeżeli bez podtekstów erotycznych, to ja się nei piszę :-D

ja bez podtekstów to się mogę z brum umówić :classic_cool:

Zaraz zdada. Normalny sex tylko z innym partnerem. Nie można nas kobiet poczytywać o zdradę, jeśli w rachubę wchodzi urozmaicenie życia seksualnego.

phi....Ty to się najpierw umawiasz a potem słowa nie dotrzymujesz Normalny:ppuściłbyś się w końcu ,popatrz jak V-ka podpuszcza:D bez podtekstów?:-O i co będziemy robić?

a podobno to faceci tylko o sexie ............. mowia ale po tym tez mozna odroznic chlopca od mezczyny - chlopiec mowi a mezczyna ........ to jak z tym spotkaniem ?:P

Brumeczko to zależy kiedy ta Twoja "osiemnastka"wypada bo nas pozamykają za wykorzystywanie nieletniej:classic_cool: Normalny a znasz takie powiedzenie "pies co głośno szczeka.....":p

bosheeee......nie mow tego glosno bo zaraz wariaci sie zleca:) byl tu przeciez niejakiw prawiczek co to szukal takiej jak Ty.

Ja się na ochotnilka zgłosiłam Amorku. Nie bedzie wykorzystywania :-)

brumka ma na mysli seks innych ona bedzie biernie obserwowac pod palcówke na piec palcy :classic_cool: Normalny nie kupuje kota w worze :P wór ma byc cały i pełny :classic_cool: