Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mążżżżżż

Do żon

Polecane posty

Koalu - starsznie nieprzyzwoita rzecz mi przyszła do głowy :-D Aż się wstydzę napisać :-)

to nie gra slow. chce pozostawic jak najmniejsza mozliwosc do interpretacji - piszcie wprost. futrzak, jeszcze ze 2 listki sobie zaaplikuj i idz spac bo meczysz

V-ka kochanie przecież wiem co masz na myśli:) Wracając do Normalnego to dużo mówi i obiecuje a nic nie robi nie uważasz?:p

normalny, to ty sie bujaj. a listki zapodam twojej partnerce bo pewnie niefajnie jej bedzie jak jej powiem, ze robis zja w trabe.

hmmm....to ju znie wiem? moze na berdyczow napisz. abo tam-tamem nadaj. moze tez byc na tym obrusie pod ktorym bedziemy sie szukali:) ps. spadam na obiad. tfu...kcialem powiedziec na eukaliptusa.

siedz grzecznie. te odzywki "bujaj sie" itd zostaw dla swoich kolegow. ty zaczales robic sobie prywatne "wycieczki " w moja strone wiec ci powtarzam - idz na drzewko, siedz ta grzecznie i baw sie ale ode mnie sie od .......... , ok? twojego dziecinnego "szantazu" o ponformowaniu kogos o czyms jakos sie nie obawiam. wiec sie nie osmieszaj tego typu "grozbami". nie ten poziom.

Zdradzalam meza, bo: - byl zaniedbany, smierdzialo od niego potem, nie uzywal antyperspirantow, wogole potrafil chodzic w jednych rzeczach tydzien - nie poswiecal mi uwagi - ciagle byl w rozjazdach, nie bylo go bardo, bardzo czesto - byl zaborczy, wmawial mi zdrady mimo, ze ich nie popelnialam No i go w koncu zaczelam zdradzac. Jestesmy obecnie po rozwodzie.

Ja sądziłam, że zdradza się z wielkiej miłości do innego :-( A tu się okazuje, że nie zmieniał koszuli.

Jednym zdaniem :D:D:D Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? - Dupa na boku.

- Ożenisz się ze mną? - Nie. - To złaź! :D:D:D:D:D

Nie ma znaczenia Normalny czy posiadasz żonę, jężeli kobiety są posiadane przez mężów.

chodzi o komfort psychiczny tych pan. niektore macie cos takiego jak lojalnosc wzgledem plci ( nie zrobie tego bo .... bo nie chciala bym byc na miejscu jego zony ) - uprzedzajac wiec i rozwiewajac takie watpliwosci - malzonki nie posiadam ;)

nie kce wiklac sie w paranormalne gadki ale ta zniewaga krwi wymaga:) normalny, puknij sie w czolo i przestan byc tak nadety. wchodzac tutaj trzeba posiadac krzynke rozumu i poczucia humoru. i miec twardawa skore.................abo przynajmniej futreko.

z mojej strony koniec tematu - baw sie grzecznie ale mnie nie zaczepiaj bo nie mam ochoty na rozmowy z toba. dotarlo ? na twoje zaczepiki smieszny ludziku nie reagowalem ani za 1 ani za 2 razem ale ........ idz sie bawic z tymi ktorzy z toba chca. mnie rozmowa z toba ani nie interesuje ani nie bawi.

Wiecie chłopcy - smutno mi. Życie jest podłe, odstępne i bez sensu.

Brunka, nie smutaj sie. zobacz...jak mam smieszna minke po jedzeniu:) niedlugo mikolajki i andrzejki - sprawdz co Ci wyjdzie przez dziurke od klucza.