Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mążżżżżż

Do żon

Polecane posty

wiesz normalny amiałam własnie powiedziec ze koali nie lubie bo jak uposledzone wyglądają :P ale się w jezyk ugryzłam :classic_cool:

hmmm.... ale moze ktosik Ci te fige przyniesie w tym roku, a? V33 - trza bylo mowic. Coale maja wieksza wytrzymalosc niz tzw normalni i duzy dystans do siebie.

no i miało byś spotkanie z erotycznymi podtekstami a tu afera...:( ehhhh idę na inny topik szukać kompanów:classic_cool:

Gość zdradzajacy mąż
A ja mam to samo co Wy kochane żonki. Seks z żoną raz w miesiącu,rozmowy były I nie pomogły,staram się,kolacja ,wino markowe perfumy.Próbowałem nawet afrodyzjaków z seks shopu I nic.Zdradzam żone bo trudno mi wytrzymać bez seksu,nie mam kochanki bo kocham żone,chodze do lasek za kase. Gdy już się kochamy to jest szybko bez gry wstepnej, a ja lubie pieszczoty,seks oralny I długi seks. No I powiedzcie jak tu nie zdradzać?

Jeszcze smutniejsze. Ech, się dzisiaj zdołowałam tylko :-(

Brumka....ty przestan sie tak dolowac bo Ci prozac wysle. to ze ludziska maja takie schizy to nie znaczy ze bedziesz miala podobnie.

bo musze Ci w sekrecie wyznac, że juz 2 wyprawy byly. tylko co dojechalem do v-ki zeby ja zabrac i jechac do Ciebie to mnie dalej puscic nie chciala ;). to jej wina. nikogo innego........ :P

Brum jaka znowu piosenka?:) ja od rana jednej słucham i nucę i nic tylko się dołuję:(

W głowie mi siedzi Koalu. Nawet nie chce mi się jej wygrzebywać.