Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszzzzz

ona jest nienormalna!!!!

Polecane posty

Gość mateuszzzzz

kręciła z innymi będąc ze mną. Zostawiłem ją..chce o niej zapomnieć..RAZ na ZAWSZE ale nie daje mi spokoju dzieńw dzieńw zyznaje miłość..FAŁyszywa idiotka...Nie wiem za co ją kocham:O I ostatnio zaproponowała mi żebym się z nią spotkał a w międzyczasie moge szukać sobie innej..normalnej i wiernej kobiety...i ona nie będzie miałą nic przeciwko...nawet jakbym miał dwie..ale żebym tylko się z nią widywał.. Co o tym myślicie?zdrowe to jest:Ododam że ma 24 lata!!

Gość niedoświadzonaaaaaa
też jej to powiedzialem najdzieniejsze że ona nie rozumie. Powiedziała że niby tak jej na mnie zależy i chce mojego dobra że będę mógł szukać innej i jak znajdę to ją zostawić :O

Gość BBBBBBBBBBBBB
jeżeli ją kochasz, to daj wam szanse...ludzie popełniają błedy ale sam widzisz, że stasznie jej na tobie zależy... ona nie jest nienormalna....ona jest zakochana:)

Gość wg mnie nie wiem co tam
zrobiła ale go kocha

Gość miałam podobnie....
Miałam kochającego chłopaka ale nie doceniałam tego... oddalaliśmy sie od siebie coraz bardziej, choć wiedziałam, że mógłby w ogień za mną skoczyć tak mnie kocha. Poznałam faceta, będąc w związku i też sie z Nim spotkałam kilka razy. Nie było sexu, ale były pocąłunki, przytulanie, ciepłe słowa... Zrozumiałam jednak, że kocham mojego chłopaka i że jestem totalna swinią , teraz usiłuje naprawić ten błąd ..... Ale to był tylko 1 jedyny raz i 1 facet .