Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZłaaaaKobietaaa

Jestem złym człowiekiem. Czy mam szanse sie zmienić i coś naprawic ?

Polecane posty

Gość ZłaaaaKobietaaa

Już od dziecka wszystko było nie tak, wszystko robiłam źle. Od małego okłamywałam mamę, wszystko przed nią ukrywałam, zaczynając od złych stopni w szkole, wagarowałam. Przez 1wsze lata zycia mieszkałam z dziadkami, może dlatego nie mialam zaufania do mamy, ale to mnie wcale nie tłumaczy. Potem dorastanie, w wieku 16 lat uciekłam na 3 dni z domu, ukradłam babci 200 zł .... W wieku lat 17 pierwszy sex... ze starszym o 10 lat facetem, którego wydawało mi się że "kocham". oczywiście zostawił mnie szybko, a potem okazało sie że ma narzeczoną i dziecko :o Potem rzuciłam sie w wir imprez, papierosy itd. , zawaliłam rok w liceum ale jakos udało mi sie je skończyć i zdac maturę. Poznałam wspaniałego faceta, przeciwieństwo mnie, dobry, łagodny, poprostu dobry człowiek. Pokochał mnie bardzo a ja... po 2 latach zdradziłam Go ( sex na 1 spotkaniu z nowo poznanym facetem ) odkryłam wtedy, że nie mam żadnych zahamowań w sexie... i czy wogole mam zahamowania :o Zostawiłam tego, którego zdradziłam wymyslając inny powod, a o zdradzie Mu nie mowiąc.... Wiem, jestem zła, ale chce skończyć z takim życiem . Zastanawiam się czy jest jeszcze dla mnie szansa ? Czy taki ktos jak ja może się zmienić ? Teraz wiem, że postepowałam źle... chciałabym sie zmienić, mam wyrzuty sumienia za całe moje nędzne zycie....

Gość BBBBBBBBBBBBB
nie jesteś zła, jesteś tylko głupia, niedowartościowana i popaprana emocjonalnie...

Gość ZłaaaaKobietaaa
i chciałabym to zmienic

Gość nie da się ukryć jesteś
na najlepszej drodze by zostać świętą katolicką, staraj się dalej.

Gość BBBBBBBBBBBBB
chyba sie nie da...prawdziwa natura i tak wcześniej czy pózniej da o sobie znać...W tym wszystkim krzywdzisz przede wszystkim siebie...dorośnij

Gość ZłaaaaKobietaaa
Bezedury ... ale chciałabym całkowicie się zmienić, chciałabym żeby te zachowania nigdy nie wróciły. Myslicie, że to możliwe ? Może powinnam pojsc po pomoc do psychologa

Gość ja_ja_ja_ja
Wyznacz sobie priorytet i do niego dąż. I niech to nie będzie nic związanego z ciałem, z seksem, z facetami. Jakieś ambicje zawodowe.

Gość ewelina***
wszystko przed Toba, cale zycie :) Mialam podobnie, sex bez zachamowan, klamstwa. To bylo lata temu. Wyroslam na dobra zone, matke, robie doktorat :) Przeprosilam rodzicow... dasz rade, bo zauwazylas, ze glupio robisz i CHCESZ to zmienic.

no jedna świąta już jest

ma się rozumieć św Ewelina

Gość ewelina***
swieta? nie, bycie swieta mnie nie interesuje. Za nudne :P Wole byc po prostu szczesliwa. Autorko - zycze powodzenia.

Gość dojrzała kobieta123
Juz samo to że chcesz sie zmienić świadczy o tym że nie jestes zła. Ludzie sie zmieniają. Mój facet we wczesnej młodości kradł, potem ściągał haracze, duzo pił, zdradzał swoja kobietę, przesiedział ponad 2 lata w więzieniu i po tym sie zmienił. Jak go poznałam już był innym człowiekiem i gdyby mi tego wszystkiego nie opowiadał nie uwierzyłabym!!! Jest ciepłym, czułym, dobrym i miłym facetem, do tego zajebiście przystojnym. Zgodziłam sie za niego wyjść. :)

Gość tak mu dupę przetrzepali
że mu się we łbie pomieszało.....

Gość całowicie czarny kot
czas dorosnąć, panować nad tym co się robi i zwyczajnie mysleć

Gość gość
dokladnie pierwszym krokiem zmiany na lepsze jest to ze chcesz sie zmienic bo to swiadczy o tym ze zrozumiales/zrozumialas swoje bledy i chcesz je naprawic.

Gość gość
Każdy człowiek ma szansę zmienić się na lepsze.

Gość gość
"Mialam podobnie, sex bez zachamowan, klamstwa. To bylo lata temu. Wyroslam na dobra zone, matke, robie doktorat" X Wiem, że stary topik, ale jeśli ktoś wali ściemę że robi doktorat i pisze o zaCHAmowaniach to leże i kwicze :D

Gość gość
a kto ci powiedzial ze jestes zlym czlowiekiem? zmienic mozesz w zyciu zawsze co tylko chcesz ciekawi mnie jedno: jakie byly/sa twoje relacje zarowno z dziadkami jak i z matka bo gdzies ten bunt musi miec swoje zrodlo