Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mi_net

nie lubie czekac

Polecane posty

Cierpienie po rozjechaniu kota jest możliwe. Jak najbardziej. Jezli zaś chodzi o relacje damsko - męskie to uważam, że nie ma jednego wzoru.

Głebokie uczucie pojawia się nagle, spada na człowieka i nie ma dużego znaczenia czy poszłaś z nim do łózka po dwóch dniach znajomości, dwóch godzinach czy roku.

tez tak mysle ale jest jak mowie ciekawilo mnie zadanie innych czy cos takiego jak przedstawilam w temacie jest mozliwe ? mozne chyba poznawac sie z kims na wszystkich plaszczyznach nieodsuwając sexu na dalszy plan na pozniej czy nie mozna hehe kurwa jak to jest :D?????????

Sądząc po ilości postów przy Twoim nicku - pisałaś raczej niewiele :-)

no dobra ale analizowac moj nick to mozemy gdzie indziej i kiedy indziej mnie ciąlge zajmuje temat jaki podalam :(

Często używasz wulgaryzmów rozmawiając z inną kobietą? Ciekawa jestem.

Moim zdaniem szybki seks nie wyklucza głębszej znajomości. Choć moze być różnie.

klne jesk szewc taka praca i przeszlo mi w nawyk - wybacz nigdy nie spotkalam wielkiej milosci znam ja tylko z filmow - i to kiepskich :D wiec nie wiem czy nawet wierze w cos takeigo jak wielka milosc ale tym bardziej takie lazenie jest wnerwiajace

Na wszystko przychodzi odpowiednia pora :-) Na miłość także. Ona zjawia się niespodziewanie. Bierze nas z zaskoczenia. Nie przygotujesz się na nią :-) Seks jej nie wywoła. Ale też nie odstraszy. Zwykle jest jej esencją. Ale bywa rożnie. Jest seks bez miłosci. Miłość bez seksu.Konfiguracje przedziwne i niespodziewne.

ostatnio to trafiam na jeszcze inną konfiguracje znajomosci bez sexu i wogole dno :D:D:D a na wielką milosc juz nie czekam chyba mysle ze moglabym byc z kims nie wiem jak to okreslic - moze z rozsadku hmmmmmmmm? eeee