Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swędzi

Proszę o pomoc Utrudnia mi to życie!!!

Polecane posty

Gość Swędzi

Strasznie od paru dni swędzą mnie okolice intymne... dbam o higiene... co na to? nie chce isc do ginekologa... co szybko pomoze?

Gość osia89
miałam takie cos...najlepiej bd jezeli te czesci ciala nie bd myła mydłem..jezeli nie przestanie to idz do lekarza dostaniesz maść i globulki..

Gość Swędzi
gdzie ?

Gość Swędzi
gdzie moge poczytac? podaj jakis adres...

Gość Noctua
Jest tu na kafeterii topik o grzybicy pochwy.W aptece mozesz kupić maść bez recepty clotrimazolum i np. czopki propolisowe.Złagodzą objawy.Ale wybrałabym się do lekarza.Grzybica lubi się odnawiać.

Gość anik...
jezeli chodzi o takie infekcje o trzeba isc do lekarza. Środki dostepne bez recepty sa czesto mało skuteczne, zreszta nawet jesli objawy ustąpią to i tak trzeba isc do gin sprawdzic czy infekcja jest napewno wyleczona. Nie leczona lub niedoleczona infekcja moze doprowadzic do bardzo powaznych powikłań. Najlepiej jak zapytasz w aptece o jakies globulki bez recepty, mozesz tez zastosowac tantum rosa( mi to zawsze pomaga) i nie myj sie mydlem. Tak czy siak radze wizyte u gin

Gość kup do podmywania
Lactacyd famina i koniecznie idz do gina niech zrobi posiewy i wymazy, nie ma co zgadywac czy to grzyb czy bakterie bo zły lek nie wyleczy a jedynie zaszkodzi mało kto wie ale po lekach antybakteryjnych (antybiotykach) nawet tych stosowanych doustnie, często kobiety dostają grzybicy pochwy, wtedy trzeba niestety to przeleczyc odpowiednimi preparatami inna sprawa że często infekcjom bakteryjnym może towarzyszyc grzybica

Gość wsadz sobie zabek czosnku na
noc. Powaznie. Bardzo pomaga i zadne masci ani inne chemikalia nie sa ci potrzebne.

Gość Compotella
To ja tylko dodam, ze nie pojscie do ginekologa jest jedna z najbardziej nierozsadnych decyzji w tym momencie ! Nabawilam sie zapalenia jajnikow, bo zaleczalam domowymi sposobami infekcje.. wiem, co mowie i nie polecam samemu probowac. Potem bol niesamowity, antybiotyki... masakra. Bo te srodki wymienione przez dziewczyny nie wylecza, sama dobrze o tym wiem. Ale jesli chodzi o prewencje, to ten Lacibios femina dobry jest, tutaj akurat polecam. A, i jeszcze plyn Lubex jest cool