Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrykkkkk

Dziewczyny pomóżcie mi błagam

Polecane posty

Gość patrykkkkk

Witam was miłe koleżanki i mam do Was wielką prośbę a mianowicie chodzi mi o to że od dłuzszego czasu podoba mi się pewna dziewczyna, jesteśmy z tego samego miasta i nawet mieszkamy niedaleko znam ja tak tylko troszkę tz tylko ze mówimy sobie czesc i tyle raz kilka lat temu jeszcze w szkole bylismy razem na zielonej szkole i pamietam ze bardzo fajnie nam sie wtedy rozmawialo ale raczej na gruncie kolezenskim ale pozniej nasze kontakty ograniczyly sie do zwyklego czesc. Napiszcie mi proszę co mogę zrobic zeby ona zwrucila na mnie jakąs wieksza uwage tz zeby nie patrzyla na mnie tylko jak na znajomego bo ja chyba sie naprawde w niej zakochałem.

Gość po ile macie lat

Gość lalunnna
zapros na impreze andrzejkowa lub sylwestra

Gość patrykkkkk
ja mam 19 a ona 20 ale między nami nie jst caly rok różnicy ale tylko 4 miesiące.

Gość lalunnna
no to mowie naczy pisze Ci, ze teraz jest troche okazji. Jak ja spotkasz to zapytaj o swieta lub lany na sylwka lub andrzejki (co wolisz) powiedz, ze ktos tam robi impreze i mowil by zaprosic pare osob i jesli ma chec to niech przyjdzie. Podpijecie sie i od razu jezyki sie rozplacza. Tylko zorganizuj z kims wczesniej ta impreze!!

Gość patrykkkkk
wiesz ie chce jej tak odrazu zapraszac na sylwestra bo mi glupio zeby nie wziela mnie za jakiegos przyglupa wolalbym zaczac jakos tak delikaniej powiem tylko ze nie mam zbyt duzego z dziewczynami bo mialem tylko jedna ale bylismy ze soba 4 lata.

Gość do patrykkkkk
A jestes prawiczkiem?

Gość patrykkkkk
aha zapomnialem ze sylwester odpada bo znam jej kolezanke i ona bedzie spedzac sylwestra ze swoja rodzina wtym roku na 100% a na andrzejki tez jej nie zaprosze bo mnie nie bedzie a wroce dopiero do mojego miasta 3 grudnia.

Gość wymysl jakis pretekst hmm
pewnie znasz jakas jej kolezanke? moze spytaj co u niej bo dawno jej nie widziales, a pozniej konkretnie zainteresuj sie nia:) spytaj o jej plany na andrzejki, albo napisz jej wiadomosc na n-k skoro jestes taki niesmialy;)

Gość patrykkkkk
tak jestem prawiczkiem ale co to ma do rzeczy???

Jak ją spotkasz znów, spróbuj wyczaić, dokąd może iść i udawaj, że idziesz w tym samym kierunku. Pogadacie sobie, następnym razem będzie łatwiej o spontaniczną pogawędkę:)

Gość do patrykkkkk
Nic nie ma do rzeczy tylko dziwne ze byles z dziewczyna 4 lata i ja nie wyruchales. Ale to nic zlego :)

Gość patrykkkkk
powiem tylko tyle ze ona nie chciała a ja nie jestem typem co będzie nalegał jeśli dziewczyna nie chce.

Gość patrykkkkk
aha a co do tego zebym z nia porozmawial to ja nieraz juz wczesniej z nia rozmawialem ale wydaje mi si ze ona traktuje mnie raczej jako znajomego , kolege cos w tym stylu ale co zrobic zeby inaczej na mnie spojrzała???

Gość patrykkkkk
macie jakies propozycje????

Tak z biegu na ulicy ciężko by było. Może zbierz się na odwagę i ją gdzieś zaproś?

Gość patrykkkkk
Help Help Help !!!!!!!!!!! Help

Gość fdfff
Moze zapros ja gdzies daj jej kwiatka na poczatku spotkania i pocaluj na koniec

Gość fdfff
Ten kwiatek i pocalunek to bedzie dla niej znak ze myslisz o niej jako o dziewczynie a nie kolezance

Gość patrykkkkk
ale gdzie i nie wiem jak mam zrobic zeby spojrzala na mnie jak na chlopaka a nie kolege moze masz jakas propozycje??

Gość patrykkkkk
dziekuje wam to z kwiatkiem to niezly pomysl nie wpadlbym na to:)

Gość patrykkkkk
naprawde zal mi takich jak ty wspolczuje inteligencji.

Nie całuj jej na pierwszym spotkaniu, nie bądź nachalny. Przestraszy się i po ptokach. Zaproś ją najlepiej na kawę, gdzieś, gdzie można pogadać. Albo może jakieś wesołe miasteczko zawita w okolicy?:) Miejsce, gdzie można pogadać, kino raczej odpada.

Gość ewrgfe
Popieram poprzedników