Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy szukam

Jak zadowolić paluszkiem kobietę?

Polecane posty

Gość Pomocy szukam

Mam pytanie do kobiet i doświadczonych mężczyzn. ;) Jak zadowolić paluszkiem kobietę? Co robić dokładnie wkładając palec do pochwy? Jakie ruchy wykonywać? Szybko, wolno? Jak głęboko wkładać palec? Którą część pochwy masować? Czy kobiety to lubią? Pomocy, chciałbym zadowolić dziewczynę! Dziękuję za wypowiedzi kobiet i mężczyzn. ;)

Gość Pomocy szukam
HALO! :P

sorry, ale to palcem? Nie masz lepszego sprzetu? na Twoim miesjcu to bym wiedziala jak ja zadowolic i nie tylka ja :)

Gość Pomocy szukam
Wiem jak się zadowala "sprzętem". :P Ale paluszkiem mogę ją zadowalać praktycznie wszędzie, w szczególności tam, gdzie na seks nie możemy sobie pozwolić. ;) I chcę wiedzieć jak, poznać opinie innych. :)

przede wszystkim zeby było przyjenie paluszek musi byc wilgotny :) zanim zaczniesz sie bawić muszelką musisz choc troche panienkę podniecic, niech cipka zrobi sie wilgotna, całując ja np po szyi, za uchem, masując cyce czy chuj wie co tak akurat Twoja laske podnieca. najlepiej chyba jest (zeby nie slinic palca bo to jest troche wiesniackie) cała dłonią pojezdzic chwilunie po całej cipce, nastepnie delikatnie wsadzic palec w dziurke, i tam \"pogrzebac\" chwilke. gdy poczujesz ze wycieklo z niej troche mozesz przejsc do łechtaczki. i na niej sie skup przede wszystkim! co jakis czas wróc do dziurki zeby rozprowadzic sluz po całej cipce! ba jak bedzie za sucho to bedzie dyskomfort. a najlepsza pozycja do tego: dziewczyna kleczy na złożonym tapczanie, ty zaraz za nią. (ona plecami do ciebie) jedna ręka bawisz sie cipką, drugą mozesz masowac cycki a miedzyczacie całujesz jej kark, za uchem itd. no to tyle co mam do powiedzenia :P

Gość Jak najgłębiej
Najlepiej najpierw masuj jej piersi.Potem całą ręką zacznij jeździć jej po cipce.Gdy poczujesz,że rękę masz mokrą włóż jej palec najgłębiej jak się da.Poruszaj nim jakbyś chciał kogoś wołać dość wolno.Powinna szybko dostać orgazmu;)

Gość misiagość
musisz głęboko włożyć trzy paluszki i mocno ją nimi mposuwać

Gość gość
Nie ma jednej recepty, bo One są różne. Moja ma swoje rozkoszne miejsce (G?) kilka (2 do 3) cm od wejścia do pochwy, na górnej stronie. Gdy dobija do celu, to gładziutkie ścianki pochwy zmieniają się tam w mikro-tareczkę z takich prążków chyba 1 mm. Co ciekawe boczne "policzki" łechtaczki także robią się jakby szorstkie tuż przed orgazmem. Zdumiewające, tak przecież pokryte Jej naturalnym "lubrykantem"! Gdy pieszczę Ją oralnie, to często chce, abym finiszował jednak palcem. Oj jak różne są One!