Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajakasa

zabawka robot tobi

Polecane posty

Mój syn ma robota i go kocha:) Całuje, przytula, nawet z nim śpi. Jest bardzo wytrzymały, syn przy swojej miłości do niego nie raz potraktował go niezbyt delikatnie:) Głosik ma delikatny, taka pani sobie śpiewa lub liczy itp. Polecam bo warto:)

dziekuje za odpowiedz a myslisz ze 2 latek sie bedzie cieszyl z takiego robota i fajnie ze ma taki glos kobiecy

Gość dziewczyna z zapalkami 27
fajna ta zabawka

Śpiewa piosenkę o zuchach (chyba) którzy bawią się w parku i coś widzą. Najpierw jest "5 małych zuchów bawiło w parku się, zobaczyły kotka(nie wiem dokładnie co:P) co prędko biegł, mama na to patrzcie nim ucieknie nam, wesoło było w parku dzisiaj, mówię wam". Potem jest już tych zuchów 4, następnie 3, 2 i 1 i za każdym razem widzą co innego. Jest piosenka o alfabecie i kołysanka. Robot "tańczy", rusza tłowiem, głową i oczami:)

Gość dziewczyna z zapalkami 27
no wlasnie ciekawe jakie ta zabawka piosenki spiewa

Jeden minus, niewielki to to, że robot chodzi na jakieś większe baterie niż paluszki (nie pamiętam jakie) więc nie zawsze są w domu jak się skonczą:) Niemniej jednak robot chodził nam przez 5 miechów na 1nych bateriach, dzień w dzień po minimum godzinę - dwie:)

Gość fajoweeeeeeeeeeeeee

Gość violka23
moj bratanek ma tego robota i widac ze zadowolony :)

Gość rowniez polecam go
Mój syn ma robota i go kocha Całuje, przytula, nawet z nim śpi. Jest bardzo wytrzymały, syn przy swojej miłości do niego nie raz potraktował go niezbyt delikatnie Głosik ma delikatny, taka pani sobie śpiewa lub liczy itp. Polecam bo warto