Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabat75

potrzebna pomoc w ustaleniu danych osobowych ojca dziecka

Polecane posty

Gość bykulec
Brawo! Podziwiam Cię Sabat... Ja bym nie miała tyle determinacji. Zrobiłaś to, co było słuszne. Naprawdę brak mi słów. Trzymaj się dalej tak dzielnie!!!

Gość sabat75
Miło czytać to co piszecie.dzięki Jego żona rozwiodła się z nim w maju.podobno byłam tylko jedną z wielu jego kochanek.to kawał skurw....podobno własnej żonie kazał ciąże usunąć. maminsynek. To prawda,że miłość jest ślepa.patrząc wstecz to nie mam pojęcia co ja w nim widziałam.porażka.No cóż,człowiek uczy się na błędach. Za to mam cudownego synusia,którego mam zamiar wychować na porządnego człowieka.mężczyznę,który będzie mia szacunek do ludzi,a w szczególności do kobiet. buziaki

Gość gratuluje odwagi
pani olgo, co z tego jak pani go szukala??? za kilka lat nikt juz nie bedzie o tym pamietal, a synek przynajmniej bedzie wiedzial kim jest jego ojciec, nawet jak jest strasznym palantem. widac lubi takie zabawy w podchody z kobietami, gdyby nie pani odwaga i determinacja, bawil by sie tak dalej, a tak przekonal sie, ze za swoje oszustwa ponosi konsekwencje... podejrzewam, ze gazeta fakt zgodzila sie opublikowac ten artykul tylko ze wzgledu na to, ze jest to precedens i nie beda skorzy pomoc innym kobietom, ale mam nadzieje, ze wiecej kobiet zdecyduje sie przelamac dla dobra dziecka:) jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

Niesamowita babka z Pani!!!Gratuluję!!!! i dużo zdrówka dla Adrianka,teraz będzie juz tylko lepiej :)pozdrawiam serdecznie:)

Gość nie bombonierka
sam se spieprzyl i dobrze mu tak

Gość N78
Ale brzydki facet :/ Myslalem, ze to bedzie rasowy uwodziciel-ruchacz, a tu jakis wymoczek

Gość sabat75
efs przykro mi,ale nie rozumiem Twojego toku myślenia.co ja mu mogłam spiepszyć w tym jego życiu? dostał od życia to na co zasługiwał.

Gość sabat75
jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe wypowiedzi. pozdrawiam

Gość niunkaaaa
chodzić z facetem do łózka nie wiedząc jak sie nazywa, skąd jest. No nie. Chyba żeś wlazła mu zaraz po pierwszym spotkaniu do tego łózka. A jeszcze czy napewno to ten facet jest ojcem, bo żeś go odnalazła, ale czy DNA się zgadza, bo ta z samoobrony robiła DNA kilku facetom ale ojca chyba dalej brak.

Gość dsoif
Czemu wypowiedz usera efs zostaja usunieta? :o Co to kurwa jakas cenzura?

Gość sabat75
Do "niunkaaaa" nie bardzo wiem dlaczego porównujesz mnie z jakąś panią, z jakiejś tam partii.Bardzo jednoznacznie mnie oceniłaś.oczywiście masz prawo do swego zdania.Tylko wyjaśnij mi proszę na jakiej podstawie wywnioskowałaś,że sypiałam z wieloma facetami? nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem.Po za tym jakie ma znaczenie to kiedy się z nim przespałam?to nie była jedna noc,tylko 10miesięcy znajomości.Zdaje sobie sprawę z tego,że postąpiłam bezmyślnie,nie pytając się go o nazwisko i adres.nawet o tym nie pomyślałam.nie umiem w tej chwili wyjaśnić dlaczego tak się zachowywałam.Byłam zaślepiona i beznadziejnie zakochana.To,że byłam głupia nie oznacza,że byłam kur...Więc bardzo Cię proszę nie obrażaj mnie bezpodstawnie.pozdrawiam

Gość sabat75
WITAM! UDAŁO SIĘ. JUŻ PO SPRAWIE. WYROK ZAPADŁ 4 GRUDNIA 2009R.,W ROK PO UKAZANIU SIĘ ARTYKUŁU W GAZECIE. PAN TATUŚ MA ZASĄDZONE 600ZŁ. ALIMENTÓW NA RZECZ SYNA,PŁATNE OD DNIA ZŁOŻENIA POZWU PRZE ZE MNIE.A WIĘC JEST JUŻ WINIEN SWOJEMU SYNKOWI PONAD 7 TYSIĘCY.PO ZA TYM MA MI JESZCZE ZAPŁACIĆ 3 TYSIĄCE TYTUŁEM KOSZTÓW JAKIE PONIOSŁAM W CZASIE CIĄŻY I PO PORODZIE.ZAŁOŻYŁAM JUŻ SPRAWĘ U KOMORNIKA.ZARABIA NIESPEŁNA 3 TYSIĄCE MIESIĘCZNIE,NIE MA NIKOGO NA UTRZYMANIU, TAKŻE NIE POWINNO BYĆ PROBLEMÓW ZE ŚCIĄGNIĘCIEM DŁUGU. DOSTAŁ NIESTETY PRAWA RODZICIELSKIE, ALE TYM SIĘ NIE MARTWIĘ.BYŁ RAZ U SYNA I WIĘCEJ SIĘ NIE POKAZAŁ.TAKŻE POCZEKAM JESZCZE TROCHĘ I ZŁOŻE WNIOSEK O OGRANICZENIE MU TYCH PRAW. JEDNAK WARTO JEST WALCZYĆ O SWOJE.NIE MOŻNA TRACIĆ NADZIEI.NIE WIERZYŁAM ŻE MI SIĘ UDA,A JEDNAK JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ NA TYM ŚWIECIE. POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH.