Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikara moze

Dziewczyny wariuje spóźnia się...

Polecane posty

Gość Panikara moze

Powninnam wczoraj dostac miesiaczki a tu nic nawet się nie zapowiada, jestem pół roku po cesarce mam wspaniałego synka i więcej nie chce. Chodzi o to że po ciazy dostałam ochoty na seks i trudno mi się powstrzymac zabezpieczam sie prezerwatywa+globułki patentex oval N ale czy to wystarzcy. Jestem przerazona!!!

Gość aska1234567
jak sie zabezpieczalas to raczej wpadki nie bedzie.a moze po ciazy ci sie poprzestawialo z okresem

Gość Panikara moze
Asiu nie mam pojecia powróciła po 3 miesiacach malucha przez miesiac karmilam piersia i bylo ok dostawalam co 28dni raz zdarzylo sie 27 jestem spanikowana :(

Gość aska1234567
to mialas regularnie.a moze jakis stres czy cos.zrob tes jutro bedziesz pewna trzymam kciuki :):)

Gość Panikara moze
Jutro chyba za wczesnie test mam kupiłam go miesiac temu tak na wszelki wypadek myslałam o zrobieniu go za tydzien tzn za 6 dni narazie spoznia sie 1 dzien, odezwe sie napewno jak ten topic nie zaginie a pewnie tak sie stanie. Pozdrawiam Cię Asiu gorąco miłych snów :) Aleeeeeeee się boję ;(

Gość aska1234567
test robi sie w dzien spodziewanej miesiaczki wtedy wynik jest wiarygodny.tez pozdrawiam papapapa:):)

Gość Panikara moze
nadal nie ma wiec robie test jutro :(

Gość 1 dzien to nie takie
opoznienie