Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vegga

dziwnie sie czuje niech ktos powie ze to normlane

Polecane posty

Gość vegga

tak jak w temacie biorę drugie opakowanie regulonu bez robienia siedmiodniowej przerwy jestem świadkiem na weselu i nie chciałam okresu teraz prawie kończę blister jeszcze tylko do niedzieli i dziwnie sie czuje rośnie mi brzuch piersi czasem jest mi niedobrze ciąże raczej wykluczam nie pominęłam żadnej z pigułek wahania w przyjmowaniu to najwięcej godzina a i seks byl bardzo sporadycznie i to z finałem na zewnątrz bo miałam stracha to moje drugie opakowanie...miał ktoś z was podobnie nie wiem dlaczego ale po tych objawach zaczynam sie bać

Gość vegga
podnoszę temat upp

Gość fsdt
Wyglada na zwykle objawy przy braniu tabletek. Specjalnie bym sie na Twoim miejscu nie przejmowala. Sprawdz moze na ulotce, do ktorego miesiaca moga wystepowac jakies anomalie i kiedy powinno sie unormowac. Mi sie wydaje, ze dopiero w trakcie trzeciego opakowania jest powod do przejmowania sie. No i zrob jak skonczysz to opakowanie przerwe :)

Gość vegga
zrobię,zrobię juz nawet nie mogę sie doczekać okresu ...pierwszy raz w życiu zrobiłam tak przy pigułkach a biorę je juz kilka ładnych lat tylko ze teraz drugie opakowanie po półrocznej przerwie na zlecenie lekarza oj byle do niedzieli dziękuje za odpowiedz :)

Gość vegga
ulotkę znam prawie na pamięć prawie :P:P i tylko tyle w niej jak postępować kiedy sie zapomni o rezygnowaniu z przerwy ani słowa :(:(

Gość Noctua
To niestety klasyczne objawy połaczenia opakowań bez robienia przerwy.Skończ to opakowanie, koniecznie zrób przerwę i zobaczysz.Jeśli po 3 opakowaniu też będziesz się żle czuła idż do gina.Może trzeba będzie zmienić tabsy.

Regulon tak ma ja to zażywałam miesiąc dokładnie 21 dni i dałam sobie spokój bo miałam wszystkie skutki uboczne ale ja nie uprawiam seksu ale możliwe ze masz źle dobrane tabletki, a jak sie boisz to zrób test ciążowy i po sprawie.

Gość kompletne bzdury
normalna reakcja na hormony niepotrzebnie sobie coś wkręcasz