Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic i myslec

okres op tabletkach czy mozliwa ciąża??

Polecane posty

witam dziewczyny!!stram sie juz dłuzszy czas i dzidzie ale nic nei wychodzi:(:(:(:(ostanio moj agin przepisala mi tabletki na uregulowanie cyklu...antykoncepcyjne:/juz skonczylam drugie opakowanie i dostala spozniony skapy okres....czy mimo wszystko moge byc w ciazy?/chcialabym zazanczyc ze nie zawsze udalo mis ie wziasc tabletki o dop porze i zapominlam......mam troche obajwoow ciazowych ale nie chde sobie wkrecac;ból jajniów, nabrzmiale piersi mdłośći, ale ten okres wszystko wyklucza.....czy znacie jakies dobre sposoby witaminy leki aby zajsc w ciaże?/co pomaga??prosze o odp

Gość ale na tak głupie
tak ja znam dobry sposób. trzeba u rolnika kupic czarną kurę. wziąc kurę pod pachę przecieć do okoła domu tyłem z tą kurą , potem ugotować na niej rosół. 3 dni po rosole urawiać sex. po seksie zrobić świecę a po świecy położyć się na brzuchu. ciąża murowana...

Gość klopsiki
bezsens starasz się o dziecko a lekarz zapisuje ci tabletki anty???

prosze o traktowanie powaznie tego co napsialm a nie jakies głupie zarty:/tabletki mialm na uregulowanie cyklu

Gość jojojojjj
albo ty jesteś taka głupia albo ten lekarz!! wiesz że zażywając anty będąc w ciąży możesz urodzić chore dziecko? stężenie hormonów jest inne niż w normlanym cyklu kobiety a i dziecko wtedy przez nie rozwija się nie tak jak powinno... zaleca się odczekanie 3 miesięcy po przestaniu zażywania tabletek i potem starać się o dzidzie - więc albo niezrozumiałas lekarza albo czym prędzej go zmień!!!

Gość Noctua
Jeśli zapominałaś, tzn. nie brałaś w ogóle albo mijało więcej niż 12 godzin od pory przyjęcia tabletki to możesz być w ciąży.Jeśli nie to nie sądzę.Ciężko coś powiedzieć, trochę za mało informacji.

Gość vbhmfg
Ja bym odstawiła tablety i robiła to nie patrzacna to kiedy mam dni płodne kiedy nie. Tabletki anty nie pomogą ci w zajsciu w ciąze. a to czy będziesz po nich miała regularny cykl nie jestem pewna. Więc odpusć sobie te tabletki i szalej dowoli.:P

tabletki anty dostalam na uregulowanie cyklu bralam yasminelle, juz skonczylam drugie opakowanie bo tylko dwa milam brac....teraz dsotalam okres po odtawieniu ale jst on skapy, amam objawy ciażowe;mdłośći ,zgaga, ból jajników, piersi.....czy istniej taka mozliowsc ze mozna dostac okres po odtawieniue tableteki byc w ciazy>??

Gość iziaaaa
ja myśle że te objawy to jednak skutki uboczne tabletek niż ciąża... mnie po 1 tak bolały piersi że po schodach niedałam rady prawie chodzić.. myśle że te objawy to schizy twoje troche ale dla świętego spokoju wywal te 10zł i zrób test - co ci szkodzi...

Gość dgjfhkt
teraz wyjaśniłas to w sposób przystępny. Myśle że ciąża to nie jest, zawsze po tabletach występuje skąpe krawawienie. a objawy ktore opisujesz to objawy zmian hormonalnych po zazywaniu.

jak ja sie pytałam swojego lekarza czy boirac tabletki (a biore je nieregularnie oststnio cos......) a niechcacy bym, wpadla to czy by to dziecku zaszkodzilo, to on mi na to ze nie bo tam jest mala dawka tych hormonów a biore Cyprest

Gość kompletne bzdury
może powinnaś zmienic gina, sprawdzic czy masz owulację, już po odstawieniu tabletek, zbadac poziomy hormonów: estrogen, prolaktyna, testosteron, progesteron, masz regularne cykle bez tabletek ? zacznij brac kwas foliowy i Falvit, to witaminy dla kobiet, dodatkowo możesz też brac kapsułki z olejem z wiesiołka, one regulują cykl i korzystnie wpływają na płodnosć kobiety badania na hormony najlepiej zrobic 2 miesiace po odstawieniu tabsów, no chyba że uda Ci się zajść w ciążę wcześniej