Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co

dwa tygodnie po tym jak odeszlam

Polecane posty

Gość nie wiem co

on poszedl "w towarzystwo" i poderwal jakas pusta laske, twierdzi ze to takie luzne i bez przyszlosci jest, imprezuje i lize sie z pustakiem,ciekawe czemu mezczyzni zawsze odreagowuja w ten sposob ?????? to chore

Gość a co Tobie do tego
skoro odeszłaś? Może robić co chce...

Gość klopsiki
a co cie obchodzi co robi skoro nie jestescie już razem? teraz jesteście osobno i możecie robić co chcecie

Gość nie wiem co
ale nie o to chodzi! przeciez moze sobie ukladac zycie jak chce,tylko to takie przemyslenia, ze faceci na ogol w tak pusty sposob odreagowuja ...i mam prawo uwazac ze postepuje nierozsadnie,byle nie musial ponosi konsekwencji potem...no chyba tez po prostu sie martwie albo nie wiem co..

Gość vbhmfg
to już nie jest twoja sprawa. poza tym skąd wiesz że ta dziewczyna jest pusta może ma więcej do zaoferowania niż ty?

Gość a co Tobie do tego
a mi się wydaje, że po prostu uważałaś, że skoro go zostawiłaś to będzie rozpaczał, zamknie się w domu, no bo Ciebie nie ma :P A tu zonk :P

ize sie z pustakiem,ciekawe czemu mezczyzni zawsze odreagowuja w ten sposob ?????? a kto ci tak powiedział ze robia to wszyscy? 1/niektórzy ida na wódke:P 2/niektorzy wpadaja w sport:D 3/niektórzy zaczynaja sie kurwic:P widocznie trafiłas na typa nr 3 i nic na to nie poradzimy :(

Gość Witki
To ja Ci powiem co Rozstalam sie z facetem po 8 latach. Rozstanie z jego inicjatywy. Długo nie plakalam bo ten zwiazek i tak do niczego nie prowadzil. Po 8 latach wreszcie bylam wolna moge imprezowac z kim chce i jak chce i prosze moj byly tez nie moze tego przezyc tak juz jest. Nawet jezeli nie ma milosci zostaje sentyment

odeszłąs on robi co chce a ty też zajmij sie soba szkoda ze nie wyje po katch i nie błaga bys wrócila co??

Gość nie wiem co
nie musicie byc tak zlosliwi, ale taka jest prawda,ze ja przezlam mimo wszystko nasze rozstanie,a on..moze przezywa na swoj sposob,nei wiem,nie zalezy mi by rozpaczal i robil nei wiadomo co,ale jednak-jak ktos napisal- sentyment jest w ogole dziwia mnie komenatrze ze niby chce by rozpaczal,nie mam w tym zadnej korzysci moje pytanie to jedynie chec znalezienia odpowiedzi glownie od mezczyzn,wiec za komentarze zlosliwych lasek dziekuje:P a czemu uwazam ze jest pusta ta alska ktora poderwal? bo :1.sam przyznal 2.na pierwszym spotkaniu upila sie i lizala i z nim i z innymi..:P

Gość glos rozsadku
ach ta zazdrosc....;-)

Gość glos rozsadku
chec znalezienia odpowiedzi? - a na jakie pytanie? :-) czemu jestes zazdrosna czy o co chodzi? ;-)

Gość glos rozsadku
hej Nikcie! chyba nie sadziles, ze dam sie sprowokowac :-) napisalem poradnik - czesciowo odnosi sie i do meskich dylematow, rzuc okiem, nic nie tracisz :-) i glowa do gory! bedzie dobrze :-)

Gość nie wiem co
pytanie bylo czy mezczyzni zawsze odreagowuja w ten sposob,jaki znalazl sobie moj byly

NIE! każdy inaczej odreagowuje. ja wsiadłem w samochód i zatrzymywałem się tylko na stacjach bęzynowych i po dwóch dniach mi przeszło:) Wielkopolske zwiedziłęm:)

Gość glos rozsadku
nie zawsze tak odreagowuja, teraz juz zasniesz spokojnie? :-)

nie wiem co pytanie bylo czy mezczyzni zawsze odreagowuja w ten sposob,jaki znalazl sobie moj byly jasne ze zawsze tak odreagowywuja faceci po takich przezyciach,wpadaja w wir namietnosci ,sexu i imprezowania !!! do 18 roku zycia:P

Gość nie wiem co
nie,nie zasne:P:) po prostu mam inny poglad na to wszystko, nie potrafilabym tak..i jakos wierzyc m isie nie chce ze on moglby sie tak nagle zmienic, ale coz...zycie

Gość glos rozsadku
nie zycie! ludzie, kazdy inny, poza tym jestes kobieta a nie faceta , przeczytaj poradnik i do przodu ;-)

widocznie gdy był z Tobą to bardzo mu tego brakowało a teraz bawi sie na całego i bierze wszystko co nie ucieka na drzewa.

Gość a co Tobie do tego
Ty masz takie podejście, on najwidoczniej ma inne. proste.