Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam sie was pomozcie

Dziwny problem miala tak ktoras

Polecane posty

Badam czasem szyjke macicy, aby sprawdzic jej polozenie i dni plodne. Dzis przypada u mnie 21 dzien cyklu i wczoraj wyczulam palcami po lewej stronie szyjki taka kulke, narosl...nie wiem jak to opisac, w kazdym razie cos jakby okgraglego, miekkiego i wydaje sie o nieregularnych ksztaltach. 1,5 miesiaca temy bylam u ginekologa i nie stwierdzil zadnych polipow, miesniakow, ani nic. Wszystko bylo ok i bez zmian. Nie wydaje mi sie, zebym kiedkolwiek co takiego miala...wiecie co to moze byc?

Gość nie mogę zrozumieć
po jakiego diabła tam grzebiesz

Gość w życiu sobie tam nie
grzebałam,dla mnie to masakra jakaś

Oj Boze wy nie grzebiecie, a ja grzebie. Jakbyscie probowaly zajsc w ciaze to byscie wiedzialy, ze to jedna z metod sprawdzania plodnosci, ktora polecaja ginekolodzy i wiele dziewczyn ja stosuje, wiec skoro nic nie wiecie na ten temat nie krytykujcie mnie kobiety.

Gość nigdy w życiu żaden gin
nie namawiał mnie do grzebania w pochwie. Może wprowadziłąś tam jakiegoś wirusa i stąd ci jakich syf urósł. To lekarz jest od zaglądania tam, a nie twoja łapa, która i tak nic nie widzi...

Skad w niektorych z was (GLOWNIE TO DO CIEBIE WYZEJ!!) tyle zlosci i frustracji!!?? I ten uliczny jezyk!! NIe umiecie ludzie normalnie kulturalnie pisac, tylko zaraz tak po chamsku?? nigdy w życiu żaden gin - kobieta, skoro jestes taka sfrustrowana to idz na silownie i tam wyladuj swoja negatywna energie! I nie wchodz na ten topik skoro nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia! I dla twojej informacji, poczytaj troche w necie i zapytaj sie swojego ginekologa, ze jesli masz problemy z zajscie w ciaze (starasz sie iles tam miesiecy i sie nie udaje, to POLECA SIE BADANIE SZYJKI MACICY!!!! Boze, ludzie, jak nie wiecie o tym to najpierw poczytajcie troche informacji zanim zaczniecie wypisac bzdury!!

to normalne, że starając się o dziecko sprawdza się położenie i wygląd szyjki wprowadzając palec tudzież dwa palce do pochwy nie wiem czemu na nią najeżdżacie :o

http://npr_kosmacinski.republika.pl/Badanie%20szyjki%20macicy.html Prosze bardzo, to jeden z wielu artykulow, ktore mozna znalezc w interncie. Reszte poszukajcie sobie same niedowiarki, a znajdziecie ich tysiace.

badanie szyjki macicy to calkiem normlana rzecz stosowana przez wiele dziewczyn :) co do tej kuleczki to zapewniam cie ze kazda cos takiego ma ;) kiedys tez sie tym martwilam gdy wyczuam cos takiego, ale okazalo sie ze to normalne

przeciez takie badania to norma:O nie rozumiem niektorych z was. tamponow tez pewnie nigdy sobie nie wkladalyscie, bo to grzyyyych grzebac sobie w pipie?:O

Gość może faktycznie polip
ona pisze o narośli na szyjce, a szyjka jest właśnie taka okrągła nie zgaduj tylko idz do gina, to może być polip

Gość ale ona pisze ze byla u gina
przeciez by jej w ciagu miesiaca polip nie wyrosl!! Ja mysle, ze to po prostu szyjka.