Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

czy te torebki sprzedawane w sklepach po 0,10 zl sa ekologiczne?

Polecane posty

czy ścinanie drzew by wydrukowac foldery z bublami z markewtów jest ekologiczne?

ależ nie, są wynikiem działania głupoty. Były za darmo, a tak to ktoś na tym zarabia, i to jest właśnie głupota ekologów.

a niech sobie ktoś zarabia. bardzo dobrze. jak te torebki są za darmo, to każdy bierze je i zaraz wyrzuca, a niechby kosztowały nawet całą złotówkę - od razu będzie mniej tych śmieci po ulicach fruwać 🖐️

Gość gość
Niby sa, ale bez porównania wciąż do takich jakie można kupic np. tutaj www.elzet-opakowania.pl duzo bardziej wytrzymale, ta sama cena!

Gość gość
Mam 2 szmaciane siatki piore je na zmiane i nieprodukoje tyle smieci . Ło!

Gość RobaczekSpodKamienia
Pewnie że tak, dobrze prawi osoba mówiąca że te za darmo to zaraz lądują gdzieś pod płotem ;/ Bo za darmo, to można poniewierać :( Taka niestety mentalność ludzi, ale jak kazać im zapłacić choćby 10 groszy to zaraz inna bajka, wielkie szanowanie i pilnowanie, bo przecież zapłacić musiałem ! Ehh i jeszcze raz ehh. Wracając do tematu, ja też uważam, że torebki ekologiczne są naprawdę ekologicze i już się z nimi nie rozstaję - zamawiam od czasu do czasu w necie, na przykład tutaj : http://www.torebki-ekologiczne.pl i jestem zadowolona :)