Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrrrrrrrrrrr

psychiatra czy neurolog?

Polecane posty

Gość trrrrrrrrrrrr

mam komplusy i prawdopodobnie nerwice. nie daje juz rady....musze isc do lekarza. i tu moje pytanie: do jakiego ? od czego wlasciwie jest psychiatra? psycholog odpada,nie hcce z nikim gadac,chce tabletki,bo psycholog dotad nie pomogla...

Gość gridlockd
psychiatra i to najlepiej taki, który zajmuje się psychoterapią przy okazji. Inaczej to Ci tylko wypiszą tabletki i na tym się skończy.

Gość trrrrrrrrrrrr
ale ja nie chce zadnych rozmow...ja nie mam sily o tym wszystkim rozmawiac. moje zycie sie rozsypalo i nie hcce do tego wracac.... ciagle placze,zajadam nerwy i stres....nie panuje nad soba. najgorsze ze nie znam zadnego psychiatry. znacie w kujawsko pomorskim dobrego jakiegos?

Gość trrrrrrrrrrrr
up

Gość gridlockd
No i właśnie po to Ci psychoterapia potrzebna. Same leki wiele dają, ale nie rozwiążą Twoich problemów. Teraz sama jestem na etapie szukania dobrego psychoterapeuty w Warszawie i albo są konowały, albo tacy, do których czekasz rok (!) w kolejce. Idzie się załamać.

Gość trrrrrrrrrrrr
no to nic tylko sie predzej zabic :/ porazka na maxa...ja juz chodzilam do psychologa,ale co z tego... pojde,poszukam gdzies,popytam,...

Gość neurolog jest zupelnie
od czego innego!!!! (np jak cie bola korzonki)

Gość wryyy
Tylko psychiatra! Niestety rozmowa jest niezbędna,ale wskazane jest aby powiedzieć,że nie chcesz rozmawiać.Lekarz przepisze Tobie odpowiednie leki,ale wywiad musi przeprowadzić.Leki pomagają,zobaczysz,po tygodniu-dwóch poczujesz się innym człowiekiem:)

Gość cxxxn
mysle ze moz epomoc tez neurolog, jesli ktos tu trafi i szuka dobrego to polecam dr Piotra Szymanskiego

Gość romka881
Tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa warto zarejestrować się na wizytę. Jeśli psychiatra uzna, że konieczna jest konsultacja u neurologa jest niezbędna, to nas do niego skieruje. W Klinice przyjmują również tego typu specjaliści.

Gość gość
Pramolan I seronil. I lewe okno.

Gość gość
Ja polecam wybrać się do psychiatry. Ja byłam z podobnymi problemami u Dr Frątczak w MedArt. Dostałam wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania, przy tym w bardzo miłej, przyjaznej atmosferze. Pani Doktor ma bogatą wiedzę i umie ją przekazać, przy tym jest miła. Polecam