Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotkaa

Co myślicie o tych wózkach?

Polecane posty

s Lips ale daj linka na mój wózek bez problemu fotelik można bylo montowac ale nie uzywalismy na wózku bo kurczak taki skurczony był jakiś

andzia mani nie karmilam. synka bardzo chcialam karmic i w spzitalu usilnie go przystawialam a on lecial na wadze w dól bo w piersiach nic nie bylo. potem wyladowalam w szpitalu i dostalam leki, zapomnieli mi powiedziec ze po tych lekach ine moge karmic dopiero pediatra mi kazala odstawic malego. no a na koniec zastanawialam sie dlaczego mleko zaniklo i tak z glupia wpisalam nazwe leku w google i co? "lek stosowany do zatrzymania laktacji" :-/

Gość margotkaa
termin 13 grudnia. masakra... boję się...

drogi ale fajny ja był wzięła na 4 kołach kolor 207 chyba ze to chlopczyk ma byc :D

to taki prezencik na mikolaja i pod choinke :D jakby ci sie udalo to swieta byscie juz razem spędzili :) a jak ten wozek wyglada jako spacerowka bo nie widze tego??

Gość margotkaa
implast był moim faworytem od początku - ale sąsiadka z sąsiedniego bloku go ma - wykonanie straszne - takie... mało estetyczne. Poza tym chyba nie narzeka;p

Gość Strawberry Lips
mysle o wersji 4 kołowej

Gość Strawberry Lips
wyglad w sumie to nie wszystko, najlepiej jakby mi ktos szczerze powedzial czy warto bo uzytkował. z opisu gondolka wydaje sie duza no i co najwazniejsze mozna zamontowac fotelik na stelazu a to dla mnie bardzo istotne

wejdz na wrzesniowki wydaje mi sie ze ktoaś wrześnioweczka kupila ten wozek ale nie pamietam ktora :)