alexxa82 0 Napisano Listopad 25, 2008 dziewczyny potrzebuje dobrego ginekologa w lublinie który zajmuje się problemami z zajściem w ciąże. byłam już u kilku ale straciłam tylko kase. robiliśmy z mężem badania i niby wszystko jest ok a tu prawie 3 lata starań i nic. pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cr7 Napisano Listopad 26, 2008 podbno dobry lekarz jest na Jutrzenki- dr. Mazurek - sama u niego nie byłam, ale kilka moich koleżanek tam chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rtnwrj Napisano Listopad 26, 2008 Mroczkowski na staszica, klinika leczenia niepłodności - Ovum specjalista w tej dziedzinie, laboratorium, sprzet, usg i inne, bank nasienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexxa82 0 Napisano Listopad 26, 2008 dzięki dziewczyny! a w luxmedzie przymuje ktoś warty uwagi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smmmutek Napisano Listopad 26, 2008 Ja w luxmedzie chodzę do dr. Terbosha - obcokrajowiec, przyjmuje w piątki do godz. 12. Jak narazie nie mam żadnych zastrzeżeń... ale czy jest położnikiem to nie wiem. A na Jutrzenki to jest m.in. klinika leczenia niepłodności Pro-Vivo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guziczek80 Napisano Listopad 26, 2008 dr Mroczkowski jest świetnym lekarzem i jeszcze 2 lata temu przyjmował w luxmedzie, teraz nie wiem czy nadal tam pracuje ale napewno przyjmuje w klinice OVUM na Staszica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach