Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistka nr 1 w Polsce

CZY PO WYJŚCIU Z KIBELKA...

Polecane posty

Mam takie dziwne pytanie. I nie będę owijać w bawełnę. Czy Wy jak zrobicie ku.pę to myjecie du.pę czy tylko wycieracie papierem? Bo mozecie pisać co chcecie, ale ja tylko papierem... Przecież i tak wieczorem się kąpię. :O

Gość prawo mam we krwi
hahahahaha- rozbawilas mnie:)))

sorki, nie pomyślałam. Kolację je się przed 18 bo w biodra idzie :P hej, to ja jestem materialistką nr 1 a nie ty podszywie! :O czasem trzeba się też pośmiać :D ej no ale sorry, słyszałam że niektórzy myją sie za każdym razem. Mi to urasta na jakąś fobie przed brudem (zapomniałam jak to się fachowo nazywa:D).

Gość hyhyh__
zubrzyk rozwaliles mnie hahahahahaha ja jak zrobie kupke nie ma mocy zebym sie nie umyla.Gacibyn nie naciagnela!!! Nawet jak robie siku czasami sie podmywam.Dla higieny.

wreszcie jakaś normalna odpowiedź.

Gość POLICE NET
my w police net tez sie myjemy po podtarciu :)

Gość looksus bitch
nie ma bata, oczywiscie ze sie myje. jak sobie wyobrazasz chodzenie z smierdzacym tylkiem caly dzien ...:/

Gość koloboss
JAK TE DUPY MYJECIE ? jak np. w gościach jesteście albo w pracy ? chyba macie nieźle zryte berety żeby rowym po sraniu zawsze myć

koloboss- trafiłaś w sedno. No sory, jestem u koleżanki, wezmę jej gąbkę i będę dupę myć. śmieszne co najmniej :O a czego ma mi śmierdzieć? umiem tyłek papierem do czysta wytrzeć :P

Chociaz czasami musze dwie rolki zużyć :/

Gość alesss
tez nie myje za kazdym razem, da sie wytrzc do czysta, a myje sie rano i wieczorem wystarczy

Gość myyszkaa__
jakos nie zdarz mi sie srac u znajomych.Jak mnie zlapie gdzies to mam w torece husteczki nawilzane:)

Ludzie-dlaczego widzicie świat tak czarno-biało?? Myślę,że większość ludzi dbających o higienę ma zwyczaj podmycia się po stolcu.W niektórych domach są nawet bidety. Dla tych co nie wiedzą bidet: http://info.kolo.com.pl/bidety.html Wiadomo też że jak nie ma warunków to się trzeba podetrzeć dobrze a przy pierwszej okazji podmyć. Chociaż fakt że jak sie nie podmyję to mnie rowek swedzi i czuję dyskomfort.

tez zawsze myje! n ie wyobrazam sobie nie umyc! wytrzec do czysta sie da,ale smrod trzeba zmyc!!! staram sie nie srac gdzie indziej niz w domu,a jesli juz musze i nie ma mozliwosci umycia dupy,to jest to dla mnie strasznie stresujace i mam zepsuty humor dokad nie zmyje smrodku z dupki p.s-moj dziadek trawka podcieral i tez bylo dobrze ;)

Gość alesss
hmmm jak sie dobrze podetre to nic nie smierdzi i nic mnie nie swedzi naprawde

Gość alesss
albo i rok durny podszywaczu

taaa? o kaz swojemu partnerowi swierzo po sraniu (i po tym twoim dokladnym wytarciu0 zrobic sobie minete..:O-wspolczuje

Gość Mhrauuuu
nie podmywam... i nie śmierdze, nic mnie nie piecze. Wieczorem przecież biorę kąpiel

Gość alesss
sorry ale przed seksem sie myje to chyba normalne

Gość kijek______
MYJTA SIE DZIEWCZYNY BO NIEZNACIE DNIA I GODZINY!!!!!!

Gość koloboss
malowana, przed seksem idzie sie człwiek umyć no nie ? bez względu na to czy srałaś czy nie, aleś głupia, a wy macie naprade pojebane łepetyny, 8h w robocie nie srać, przecież po kawie o 9-10 sraka to norma, ja pierdziele jakie same dałny-pedanciki tu piszą, se kurwa biedet w aucie zainstalujcie haha

Gość koloboss
podcieram doope palcem i potem to wącham, bardzo mnie to podnieca

Gość iofhifo
Z tym, ze codziennie o 9-10 sraka to sie nie zgodze, kazdy organizm dziala inaczej i to, ze twoj jest tak zaprogramowany nie znaczy, ze nasz jest tak samo. Ja np robie kupe tylko 3 razy w tygodniu. A wracajac do pytania autorki topiku to staram sie robic kupe tylko u mnie w domu, a jesli juz sie zdarzy, ze nie zdaze wrocic do domu to zmuszam sie poza domem, co jest strasznie krepujace. Przewaznie mam w torebce chusteczki do higieny intymnej, ktorymi sie podcieram. Gdy jestem w domu to nie zawsze myje sie zaraz po zrobieniu kupy, bo wychodze z zalozenia, ze wieczorem i tak bede brac kapiel, a mnie nic nie swedzi. No a przed seksem to chyba oczywiste, ze kazdy sie myje bez wzgledu na to czy robil kupe czy nie. Cialo musi byc czyste, swieze i pachnace.

Gość olunia4532
ja kupuje nawilzony papier toaletowy w rossmannie w takim pudeleczku najpierw zwyklym a na koniec nim cos jak chusteczki nawilzone;]