Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andziulek

GARŚCIOWA START!!!!!

Polecane posty

Gość Andziulek

Witam wszystkich którzy tak jak ja chcą schudnąć powoli a skutecznie!!!!!! Bede jadła garstkami. Jutro zaczynam!!!!! Zapraszam do wspólnego garstkowania. Bede codziennie pisala jak wyglądaja moje garteczki.

Gość Andziulek
Niezależnie od tego czy ktoś do mnie się przyłączy ja zaczynam od jutra i WYTRWAM!!!! Dieta bardzo skuteczna i nie mecząca. Przestańcie z tymi kopenhaskimi kapuścianymi norweskimi itp. Mozna sie przez nie wykonczyc. Lepiej powoli ale skutecznie do celu!!!!!! Zapraszam!!!!

Gość Zbożowa
Hej Andziulek :)) Ja rowniez jestem na garsiowej :D Od wczoraj. Dzisiaj 2 dzień :) Super jest ta dieta , ponieważ jem co chce ,a i tak mam wszytko pod kontrolą :D Ile chcesz schudnąć ?

Gość Andziulek
Czesc ja na początek do konca roku chce schudnąć 6 a potem jeszcze 10. Ale zaczynam drobnymi kroczkami. Powoli. Małymi garsteczkami:-) a ty?

Gość Andziulek
Jutro napisze jak mi idzie. Zycze sobie i wszystkim garściówkom P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A.!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zbożowa
Ja mam baardzo podobnie. Musze zrzucić tak okolo 15 kilogramów ;)) Mam nadzieje ,ze do konca roku szkolnego mi się uda. :D Co zamierzasz jadać ? Bo kurcze ja mam z tym problemy. W zasadzie nie wiem co jesc i czasem wychodzi na to ,ze nic nie zjem , bo jestem niezdecydowana.

Gość Garsc smalcu.garsc cukru
Brawo glupota!!!!!

Gość axila
a na czym to polega,moge sobie zjesc garsc czipsow a potem drugą?;)

Gość Zbożowa
Kto powiedziela ,ze garsi smalcu ,albo cukru ? ;| Eh... glupota to przez Twoj komentarz przemawia !!!

Gość Zbożowa
Nie jemy pustych kcal. Nasze posiłki dobieramy za pomocą piramidy żywnościowej. 5-6 razy dziennie po grasci. (jedna garść to 250gr lub 250ml)

Gość Andziulek
Dziś jeszcze nic nie jadłam bo niedawno wstałam. Musze isc na zakupy i kupic sobie cos garstkowego. Aha jak ktos nie popiera jakichs diet to po co w ogóle czyta lepiej niech nie traci energii na pisanie głupich komentarzy i zaj mie sie czyms pożytecznym. A że znalazł sie na forum dietowiczów tzn. że jest tak samo jak my za gruby. Brak mu silnej woli zeby w czymkolwiek wytrwac. A jak bede miala ochote to zjem i Garś SMALCU!!!!!!!

Gość Zbożowa
No nie ma co sie przejmowac takimi komenatrzami :)) Jak sobie radzisz ? Ja wlasnie tez musze skoczyc do sklepu po jakies jedzonko na jutro :D

Gość Andziulek
Czesc Zbożowa!!!! Ja sobie radze fantastycznie. Byłam właśnie z moim maluchem na dłuuuuuuuugim spacerku zjadłam bułeczkę suchą a za chwile bede miala kubeczek pomidorowej:-) Kupiłam sobie grejfruty bo uwielbiam a witaminki sie na dietce przydadzą:-) A ty Zbożowa ile ważysz ile masz lat? Ja 24 lata 86 kilo wzrost 170:-((

Gość Andziulek
Ja już po trzech garstkach. Nie czuje sie w ogóle głodna. Może uda mi sie wytrwać!!!! Uda sie na pewno!!!!!! A jak Wam idzie?

Gość Zbożowa
No to gratuluje ! Napewno Ci się uda wytrwac , bo cięzko nie jest. Mam 20 lat :D I u mnie też jest kiepsko , bo mam 172 i 80 kilogramów. Musimy sie jednak pozbierac i walczyć :D NIe jest tak cięzko , mówiąc szczerze. Ja właśnie musze zjeść kolacje w postaci jogurtu :D Pyszny ze zbożami. A co do grejfruitow to ja takze je bardzo lubię i jem chętnie. :)

Gość Andziulek
Witam. Dzis nastepny dzien diety czuje sie fantastycznie. Taka luźniejsza:-) Pozdrawiam

Gość Zbożowa
Cześć ! Ja sobie rownież radzę :D Zjadlam dzisiaj kromke (60g) czarnego chleba z wielu zbóż, z jajkiem na twardo. Pozniej zjadlam banana , wypilam kawe - nie moglam się powstrzymać , bo byłam bardzo senna. Koło 15 zjem szklanke zupy ... a na kolacje ... hm... nad tym muszę się zastanowić. A Ty co dzisiaj jadlaś ? Szkoda ,ze nas tak mało ... ;)

Gość Andziulek
Ja zjadłam na śniadanko oczywiście po kawce bo nie moge bez jednej rano życ :-) Jogurt naturalny 250 ml potem 4 mandarynki bo tyle mi sie zmieściło w dłoni i przed chwilą zjadłam kubek pomidorowej bo mialam jeszcze od wczoraj następne karmienie 16 i myśle może jakiś ryż z warzywami albo cos takiego :-) Czujesz głod? Bo ja krótko po jedzeniu ale tak po 15 - 10 minutach juz czuje sie pełna:-) Szkoda ze nas malo ale trudno ciesze sie ze ty jestes ze mną. Wsparcie wymiana spostrzeżeń dużo daje zwłaszcza ze wokół mnie nie ma nikogo kto chciałby sie odchudzać ze mną a zresztą nie chwale sie wszystkim ze sie odchudzam bo wydaje mi sie to bezcelowe lepiej robic swoje a inni i tak prędzej czy później zauważą efekty. pozdrawiam cie Zbożowa. Bądź tu jak najdłużej!!!!!

Gość Zbożowa
Hm... Jakos tak nie skupiam sie na glodzie. Mam tak około godziny 20 ,ze coś bym zjadla ,ale zapominam o tym po kilku minutach. Mysle tylko nad tym co by tu zjeść ,aby było zdrowo i rozsądnie. Ja również uwazam ,że nie warto wszystkim trąbić o odchudzaniu. Ja w otoczeniu nie mam nikogo z kim moglabym prowadzić dietę , więc powędrowałam na forum i znalazlam ten topic z czego bardzo się cieszę. :)) Mam nadzieje ,że obydwie wytrwamy długo. :)) A ile ma Twoje dziecko lat ?? :))

Gość Andziulek
Mój synek ma dwa latka. I walcze z kiloskami po ciąży nigdy nie byłam chuda ale po porodzie ważyłam ponad 100!!!!!!! Ale juz jestem na najlepszej drodze:-)

Gość Zbożowa
A ja mialam problemy z homonami ,ale już wszytko dobrze. Tylko ,że te kilogramy. Napewno sobię poradzimy z tym :D Dwa latka ma mój siostrzeniec , strasznie wszytko niszczy hehe ,ale jest bardzo kochany :))

Gość Andziulek
Moj też jest mały łobuziak ale uwielbiam go:-)

Gość sory ze wtrace
ale czy wy naprawde wierzycie w taka diete????? przeciez to nielogiczne....te wasze 250 czegos tam moze zawierac wszystko...albo nic co potrzebne do prawidlowego rozwoju...:) moge zjesc 250 g ciasta z kremem , 250 g chipsow,frytek...bananow, sory ale uwazam ze to glupie. a jesli nie podeprzyjcie to jakimis badaniami.

Gość Zbożowa
Hehe. Oczywiście ,ze to byłoby glupie , gdybyśmy jadly po garsci słodyczy , chipsów itp itd Przecież napisalam wczesniej ,ze polega to na tym ,że musisz postepowac wg. piramidy zywieniowej. trzeba odstwić białe pieczywo , słodycze , fast foody i wszytkei inne puste kcal.

Gość Andziulek
W tej diecie chodzi przede wszystkim o zmniejszenie ilości spożywanego pokarmu to znaczy ja jem wszystko co moi domownicy oprócz słodkiego chipsów majonezów itp. ale w określonych ilościach. Głupi to jest ten co zjada naprzykład tylko jogurty albo banany albo cos innego monotonnie!!!!!!! Głupie jest nierozumienie takiej prostej zasady jedzenia. A w wiekszosci klubów dla puszystych bazuje sie przede wszystkim na tej diecie.

Gość Zbożowa
Hej :)) Co tam słychać ? Jak sobie radzisz ? Przyszłam po radę... Kupiłam sobie dzisiaj sałatke grecką z pomidorami i oliwkami ma w 100g - 160 kcal ,a w pojemniczku jest 150g. Zjadłabym tak połowe tej sałatki i pól kromki czarnego chleba. Zastanawiam się czy to rozsadne. Bo jak wiaodmo sklepowe rzeczy są raczej nafaszerowane chemią ... Jak myślisz ?? Acha... zaopatrzylam się takze w NesVite - to nowe śniadanie zbozowe... Nie wiem czy to dobre rozwiązanie , troche ide na łatwizne hehe :D

Gość Andziulek
Czesc Zbożowa!!! Sorry ze wczoraj nie odpisałam ale nie dałąm juz rady. Co do twojego pytania to wydaje mi sie ze nie powinnaś miec zbyt duzych wyrzutów sumienia. Wiadomo nie możesz cały czas na gotowcach..... Ale w tej diecie wszystko jest od czasu do czasu w małej ilości dozwolone. Mi idzie tak sobie bo wieczorem na ostatnią garstkę zjadłam pączka nie mogłam wytrzymać i się skusiłam ale nie przekroczyłam 1200 kcal w całym dniu. Mozesz mnie ochrzanic ale juz i tak po ptakach. Powodzenia dziś:-) Miłego dnia

Gość Zbożowa
Oj tam nie ma czyms ie przejmowac , ponieważ wcale wiele kcal nie zjadłaś ;) Czasem trzeba sobei na cos pozwolic więcej , aby pozniej się nie rzucić na lodówkę.Oczywiście wszytko ma swoje granice i warto je znać ;) Ja jak narazie się trzymam zasad. U mnie piąty dzień. Na śniadanie zjadłam pół kromki chleba z dwiema łyżkami tej salatki greckiej , pozniej zupe pomidorą. Za jakis czas bedzie jabłko ,a potem płatki zbożowe. Cwiczysz ? Bo ja jak narazie wogole. Nie mam mobilizacji i czasu.

Gość Andziulek
Ja nie ćwicze bo mi sie nie chce za bardzo ale robie dłuuuuuugie spacery z wózkiem dzis na przykład chodziłam 2,5 godziny:-) Jestem wykonczona a chciałam robic porzadki. Wypije kawke i biore sie do roboty!!!!!

Gość Zbożowa
No a ja wlasnie nawet na spacery ostatnio nie chodze. Nie zbyt dobrze ,ale mam zamiar zacznąć ćwiczyć. :)) Jak dzisiaj wygladał Twoj jadłospis ?? Trzymasz się jakoś ?? :D