Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andziulek

GARŚCIOWA START!!!!!

Polecane posty

Gość Andziulek
Trzymam sie trzymam: 8 00 kawa 2 skibki chrupkiego z pomidorem 11.00 banan 4 mandarynki 14.00 kubek zupy jarzynowej bedzie 17.00 kawałek schabu gotowanego 20.00 2 plasterki szynki 100 ml jogurtu naturalnego mam nadzieje ze wytrwam:-) A jak Ty?

Gość Zbożowa
Wytrwasz :**** Musismy pamietac ,ze to tylko dla naszego dobra :D Ja mam te dni i kurcze chce mi się jeść , mam ochte na coś cały czas. Ogolnie to musze zacząć troche bardziej regularniej jeść. Poł kromki czarnego chleba + sałatka grecka - około 200 kcal Szklanka zupy pomidorowej - 90 kcal pół kromki chleba z z białym serkiem ( ehhh nie planowane) - 100 kcal Jabłko - 80 kcal i będą płatki owsiane - 200 kcal. Razem : 670 o_O dziwnie mało wyszło. Musiałam sobie policzyć kcal , bo wydała mi się jakbym dużo zjadła.

Gość Andziulek
to troszkę mało ale Garściowa jest najlepsza!!!! Przynajmniej dla mnie:-) Ja nie mam tych dni ale dzis chce mi sie jesc. Dzis mam ochote na ogórki kwaszone chyba brak mi kwasu. Może przy najbliższej garstce przekąsze:-)

Gość Zbożowa
Aj..... :( Skusilam sie na kostke czekolady. Normalnie juz nie moglam. baaardzo mam ochote na slodkie przy okresie. No ,ale się nie poddaje , musze dalej walczyć.

Gość Andziulek
Czekoladę też trzeba!!!! Od czasu do czasu. Oczywiście:-)

Gość Andziulek
Witam Dzis kolejny dzien zmagań!!!!! Stwierdziłam ze najłatwiej chudnie sie na zupach. Różnych. Najesz sie i mają mało kalorii. miłego dnia