Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linkasss1212

bol piersi

Polecane posty

Gość linkasss1212

mam problem, 14 listopada skonczyl mi sie okres, a 17 listopada kochalismy sie z chlopakiem uzywajac prezerwatywy, ktora nie pekla natomiast od 23 bardzo bola mnie piersi, sa jakby nabrzmiale. Czym to moze byc spowodowane?

moze przytylas? moze podczas owulacji sie tak dzieje :) ciaza sienie martw, jak dla mnie to to nie mozliwe ;)

Gość linkasss1212
dzieki, tez mysle ze to niemozliwe ale jak czytam te wszystki "pierwsze objawy ciazy"to zaczynam sie bac;/ tak poza tym to wydaje mi sie ze 23 byl nadal dniem nieplodnym

Gość linkasss1212
mialam na mysli ze 17 byl dniem nieplodnym

Gość bezybezy bezy
Nie masz powodow do zmartwienia..moze przytyłas, albo zmarzły Ci piersi lub po prosu rosna..:-)

Gość linkasss1212
czy to mozliwe ze rosna jak mam juz 25 lat?:)moze faktycznie troszke przytylam:)

Gość może stanik
zaczął Ci je lekko uciskać? albo jest za duży? Ja mam kilka różnych rozmiarów, bo czasami potrzebny mi większy a czasami nieco mniejszy ;P a jak zły założę to bolą (może Ci się np woda odkładać w organizmie - lub faktycznie nieco przytyłaś)

Gość linkasss1212
dziekuje wam bo naprawde mialam "czarne "mysli;)

Gość jojojojjjj
za mały stanik, za wysoka prolaktyna, mnie tak bolało może to śmieszne ale od kremu - serum ujędrniającego z AA - kupiłam ten krem do biustu: pisało że polecamy nawet po porodzie przez ginekologów itd itp testowany ble ble ble - a ja jak samorowałam to bolało jak cholera - jak chodziłam po schodach albo biegałam.. spać niemogłam, przestałam to przeszło - jak znów zaczęłam samrować to działo się to samo i spytałam mojego gina i mówi że widać powoduje przekrwienie w piersiach i stąd ten ból... także bol jeszcze o żadnej ciąży nieświadczy!! może masz takie objawy przedmiesiączkowe - gdzieśtam hormony skaczą i stąd ten ból.

Gość linkasss1212
na jutro jestem umowiona do ginekologa wiec mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni. Zaczelam miec jeszcze problemy z cera wiec zastanawiam sie czy nie mam jakis zaburzen hormonalnych;/

Gość nie martw sie
ja tak mam.Dwa dni po okresie znowu mnie zaczynaja bolec i tak do okresu.Lekarz powiedziała ze to normalne,mój organizm tak sie przygotowuje do miesiaczki.Staja sie wtedy o rozmiar a nawet połtora wieksze wiec sie nie martw.Pozdrawiam

Gość linkasss1212
i tak masz co miesiac? mnie sie dopiero pierwszy raz przytrafilo, zazwyczaj bolaly mnie jakis tydzin przed okresem

Gość nie martw sie
mam to od jakiś 8 miesiecy i lekarz nie widzi w tym nic co mogłoby mi zagrażac.Jezeli bedziesz u ginekologa to go zapytaj,moze u Ciebie to cos innego ale w moim przypadku jest ok i juz sie do tego przyzwyczaiłam