Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristofere

Jak postepowac z apodyktyczna kobieta ktora chce rzadzic facetem ?

Polecane posty

Gość kristofere

I na dodatek nie mozna jej nic powiedziec bo zawsze to oznacza ze facet jej nie rozumie ze jest burakiem chamem i ze oskarza ja niesprawiedliwie ?

Gość ta inna to tez ja
wyjeżdżać często w delegacje :)

zawsze ulegac, spełniac wszystkie zachcianki i adorowac :-) będzie bardziej łaskawa i mniej surowa :-) to musi Ci wystarczyc :p

Gość ooooghnghn
powiedz jej ze tak dluzej nie wytrzymasz i albo ona zlagodnieje albo z wami koniec... tak nie da sie zyc... moim zdaniem to tyle...

Gość kristofere
Jak jej to mowie to slysze TO ZMIEN SOBIE. Ona wie ze jej nie zostawie i czuje sie pewnie i pozwala na coraz wiecej :-o Czuje sie sfrustrowany i zniechecony, meczy mnie to :o

Gość ta inna to tez ja
Wiesz, ja myślę, że związek to ciągłe kompromisy. W jakichś sprawach możesz Jej ustępować, ale nie we wszystkim. Bo staniesz się facet, zdępniętym papciem, pantoflarzem. Pokaż od czasu do czasu swoje pazury. Nie bój się Jej pokazać swoje zdanie i swoją nieustępliwość w pewnych sprawach, lub gdy przegina. Pokaż Jej (z całym szacunkiem dla Niej) gdzie masz swoje granice, których NIKT (nawet Ona, choć Ją kochasz) nie może przekroczyć.

hihi Twoja dziewczyna zachowuje się zupełnie jak ja :) Na to nie ma sposobu... no chyba że zakochałaby się bardzo, ale np. mnie to nie zmieniło. :P

Gość Partnerka_kobieta
Masz terrorystyczną matkę? Szukasz takiej samej? A poza tym jeżeli chcesz być z taką to bądź - ludzie się zmieniają tylko na gorsze, bo po jakimś czasie przestają udawać fajnych.

Gość ot co i co
kobieta rządzi Tobą jak jej na to pozwalasz

Gość kobitka i juz
faceci lubia byc wiecznymi dziećmi lubią gdy baba huknie - wtedy czuja się fajnie

Gość ot co i co
jasne, jak ktoś szuka drugiej matki, to owszem

Gość ot co i co
kristofere to podaj przykłady w jaki sposób Tobą rządzi

Gość onogh
nie widuj sie z nia kilka dni i moze juz nie bedzie taka pewna siebie.... ona musi poczuc ze moze cie stracic....

nie doradzajcie- nie spotykania się, nie odzywania, bycia szorstkim itp. bo to NIC NIE DA! Dziewczyna jedynie się wkurzy, obrazi a Ty ją będziesz potem przepraszał. Ten typ tak ma :)

Gość ot co i co
"jak jej to mowie to slysze TO ZMIEN SOBIE. Ona wie ze jej nie zostawie i czuje sie pewnie i pozwala na coraz wiecej" Buahahaha staaaaary, jak ona do Ciebie tak mówi tzn że jesteś cipą w swoim związku i twoja kobieta Cie nie szanuje. Jesteś facetem który zrobi dla niej wszytko. Wiesz co zamiast płakać tu na forum to wiesz co powinieneś odpowiedzieć na TO ZMIEN SOBIE Na luzie, z uśmiechem: "Że rozglądasz się, ale nie trafiłeś jeszcze niczego interesującego" Ale nie powiedział byś tego nigdy bo jajka to ostatnio na wielkanoc oglądałeś. Zmień swoje postępowanie to zmieni się nastawienie twojej kobiety do Ciebie, aha nie zapomnij , że kobiety szybko się nudzą marionetkami

Gość ot co i co
"nie spotykania się, nie odzywania, bycia szorstkim: to są metody dobre dla kobiet albo dla dzieci A ona na stówe tak z Tobą robi masz sfochowaną laskę która próbuje powiedzieć Ci nie wprost "Postaw mi sie" " Pokaż mi moje miejsce" "Pokaz że jestem z facetem"

Gość balckcat
nangini dokładnie - ja jestem taka sama :O albo ją zostaw albo tak żyj bo jej raczej nie zmienisz :o Być może Ty sie nie nadajesz do związku z TAKĄ kobietą :o ps. mój facet jakos nie narzeka na codzień ;) a i potrafi w ważnych sprawach pokazać kto jest facetem ...

Może nie jesteś dla niej odpowiednim facetem, skoro tak może z Tobą postępować- ja postępuję z facetami wg. własnego widzi mi się, ponieważ ONI mi na to pozwalają. Ale zachowania typu "ja Ci pokażę jaki męski jestem" śmieszą mnie a delikwenta sprowadzam do parteru. Co dziwne nikt nigdy mnie nie zostawił :]

Gość ooIga
na hasło: "to zmień sobie" poprosić to na pismie ;) i SKORZYSTAĆ a przynajmniej stworzyc takie wrażenie lub mieć swoją enklawę, najlepiej srednio przez damę akceptowaną. W razie protestów odpowiadać: to zmień sobie :D Niektórzy bowiem skutków swoich działań ucza się tylko empirycznie ;) Dasz radę, nie pękaj 😘

Też potrafię zarzucić tekstem w stylu \"to zmień sobie\", ale to nie wynika z tego, że chce Nim rządzić. Po prostu chcę się czuć akceptowana właśnie taką jaką jestem...

Gość ot co i co
"ja Ci pokażę jaki męski jestem" Nagini tu nie chodzi o pokazywanie jaki się jest macho spinać pośladki i nagle np traktować kobietę z góry czy bez szacunku Tu chodzi o to by być sobą, mieć swoje zdanie i pokazać że głupie teksty nie działają i nie zmieninią tego, szanować zdanie kobiety ale nie robić też wszystko co ona chce bo ona nawet może nie chcieć ale sprawdzi faceta czy chociaż ma swoje zdanie i jak je wyraża

Nie chodzi tutaj o to, żeby kolega nagle zaczął zachowywać się nienaturalnie próbując w ten sposób coś ugrać- bo nie ugra a tylko sobie zaszkodzi. Patrząc z perspektywy "takiej dziewczyny"- raczej już nic nie uda mu się zmienić, bo ją przyzwyczaił do tego że ona może sobie na takie zachowanie pozwalać. Oczywiście można próbować rozmawiać, ale z reguły takie rozmowy nic nie zmieniają, a jeżeli tak to na bardzo krótko.

pokaz jej ze masz swoje zdanie. w waznych dla Ciebie sprawach nie ustępuj "dla świętego spokoju". albo istotnie - zmień laskę. jaka to frajda być z fochliwką?...

Autorze dać jej poczucie,że rządzi niepodzielnie i we wszystkim ale robić swoje i rzecz jasna z premedytacją wykorzystywać jej apodyktyczność :D:D:D Zobaczysz,że prędzej ,czy później potknie się ,przewróci,potłucze i wtedy Ty będziesz jej rycerzem nieomylnym:D :classic_cool:

Gość ***laseczka***
Moim skromnym zdaniem autor jest debilem. Dziewczyna pewnie chce dla niego dobrze, dlatego zapewne nie chce zgodzic sie na niektore rzeczy faceta. I to jest apodyktycznosc ? Ona chce dobrze dla ciebie kretynie !! W kazdym normalnym gospodarstwie domowym kobiety sa gora. U mnie w domu mezczyzni nie maja za wiele do powiedzenia:-p I tak w sumie powinno byc bo my postepujemy ekonomicznie i racjonalnie a nie kierujemy sie emocjami jak to robia faceci:-o Dlatego autorze nie obrazaj swojej kobiety bo mozesz tego kiedys szczerze zalowac :-o

Gość wqdh
dobrze sie czuje pipo? do kuchni marsz kanapki mi robic

Gość Pani Deep
No i zmieniłeś ją?:)

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050