Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzastinka 280

suknia ślubna

Polecane posty

Gość dzastinka 280

hej gdzie mogę dostać suknie ślubną w rozmiarze 52

Gość boziuzoziu
chyba tylko u krawcowej bo w salonie sukien ślubnych rozmiarów mamucich jeszcze nie widziałam:O

a skąd jestes? znam jedną pracownię sukien ślubnych pod Warszawą tam szyłam swoją suknię, jesli jesteś zainteresowana daj znac podam namiary.

Gość dzastinka 280
jestem zainteresowana niedaleko mam do warszawy

na allegro widziałam ktos sprzedaje rozmiarek 52 i musze przyznać że wygląda całkiem przyzwoicie tu masz link http://www.allegro.pl/item492654903_suknia_slubna_rozm_52.html Z krawcową jest taki problem że jej wizja może całkowicie odbiegać od twojej no i efekt końcowy widzisz jak juz jest po ptokach, czyli jak suknia juz jest gotowa. Pooglądałam juz troche dziewczyn troszke przy kości w sukienkach które wogóle sie na nie nie nadawały i zamiast wyszczuplic to jeszcze pogrubiły, ( sama jestm puszysta wiec wiem co mówię) Jak ostatnio byłam na targah to dostałam katalog i Kolekcja Sincerity ma taka specjalną wersję Sincerity plus gdzie jest amerykańska rozmiarówka 14-32. Obejrzyj se w internecie bardzo ładne sukieneczki mają :) Miłego poszukiwania :)

Gość OstatnieTango
Myślę, że możesz iść do salonu ślubnego, wybrać tam model na rozmiarze jakim proponują i tam uszyć sobie.

Gość nie wiem jak to jest
PL ale w USA zamowisz w salonie kazdy rozmiar i tak samo mozesz kupic w sklepach plus size. moze poszkaj na necie.

http://pgrs.pl/julia/ -Julia Gastoł -bardzo fajne babeczki, naprawde polecam. Tojest ich stara strona ale kontakt znajdziesz - zadzwon zapytaj, ja szyłam rozmiar 46 - ale mierzylam pierwszy raz suknie własnie o roz. 50-52 bo ten model ktory wybrałam mieli tylko w wiekszym rozmiarze. Powodzenia kochana!