Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mam problem nietypowy

Wiem że to głupie ale żal mi wydać zarobionych przeze mnie pieniędzy

Polecane posty

Mało tego i właśnie chyba dlatego mi żal.Pracowałam tylko 5 dni,ale źle to wspominam i właśnie szkoda mi ze tak sie męczyłam a pieniadze szybko sie rozejda.Z drugiej strony nie będę ich przecież trzymać w nieskończoność,tym bardziej,że potrzebuje parę rzeczy.Wiem,że jestem głupia ;)

Gość jamiołka
ile zarobiłaś ?

Gość eheee
nie głupia tylko nieswiadoma. odpowiedz sobie na proste pytanie. po co pracowalaś?

to znaczy ze poczulas wlasnie wartosc pieniadza i docenilas wlasna prace. jeszcze troche popracuj to przzwyczaisz sie i ci minie

zarobiłam 100 zł.Właśnie na razie nie będe pracować,tak to bym się nie przejmowała że muszę wydać bo bym zarobiła nowe,a teraz jak sie spłukam to nie będę mieć

Sorr,150,ale 50 wydałam już na fryzjera

Gość artiiiiiik
gdzie ty pracowalas ze tylko 100 zl za 5 dni zarobilas?? nie oszukali cie przypadkiem??

Gość jap
pieniądze rzecz nabyta,więc nie przejmuj się wydawaj:)

No nabyta,ale ja na razie nie będę nabywać.Nie lubie tego uczucia że mam pieniądze i to całkiem sporo jak na mnie a potem nie mam ani grosza na jakies nieprzewidziane wydatki

Gość eheee
krótko i na temat. okresl sobie kwote na nieprzewidziane wydatki przy jakiej bedziesz czula sie bezpiecznie, a reszte mozesz wydac. chyba ze masz jakis wiekszy cel tzn zbierasz na cos kase, to chyba wtedy nie ma prblemu . poznalas wartosc kasy ktora sama musialas zarobic i stad te rosterki. teraz pewnie widzisz jaka jest roznica, pomiedzy tym co sama zarobisz a tym co dostajesz np od rodzicow. sama juz wiesz ktora kase sie latwiej wydaje. z biegiem czasu jak zaczniesz zarabiac na stale to i kase bedzie sie latwiej wydawac. to tylko kwestia czasu. sama muszisz zdecydowac co zrobisz.

Mi sie zawsze trudno wydaje bo ogólnie mam mało pieniędzy.Jak mam np 20 zl to mi nie żal wydać bo to mała kwota,ale 100 to już szkoda

Gość eheee
to rozmien na 5 x po 20zł. ile masz lat?

Już mam rozmienione,a to jeszcze gorzej bo szbciej wydam

Gość jaras133
mój przypadek jest przeciwny nie wiem jak pieniadze zatrzymac;/ mam ponad 900zl a miesiac szkoła 320, ciuchy 300, imprezy ii po kasie;/