Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się wciąz

ile trwa wirtualna znajomość - wasze doświadczenia

Polecane posty

Podzielcie się waszymi doświadczeniami w temacie jak wyżej.... Kilka miesięcy temu poznałam chłopaka na czacie tematycznym, od razu przypadliśmy sobie do gustu, rozmawialiśmy długo na czacie, później przeszliśmy na GG, wymieniliśmy się fotkami. i tak przez dobrych parę tygodni. Później zaczęły się telefony i teraz przynajmniej trzy razy w tygodniu rozmawiamy telefonicznie albo przez skypa. I wszystko jest fajnie, tylko ja wciąż zastanawiam się ile to może potrwać. Na spotkanie w realu raczej szans nie ma bo dzieli nas 650 km. Ogólnie jest cudownie, idealnie się rozumiemy, żalimy się sobie, śmiejemy się, jest super. Taka bratnia dusza, nieraz już wybiega,my w przyszłość co by było gdybyśmy byli razem..... Podzielcie się czy miałyście podobne sytuacje.... Ja - lat 33 On - lat 46 Zamężni, dzieciaci Nieudane małżeństwa - porażki

Gość sbjb
O raju,z takkim starym chcesz znajomosc utrzymywac.Nie masz brania czy co?

nie patrze na wiek, wnętrze się liczy

Ja poznałam mojego i przez 4 m-ce był jedynie kontakt wirtualny aż w końcu się spotkaliśmy... dzieli nas 260 km... od 3.5 roku jesteśmy razem ❤️:D

opowiesz coś więcej? czy byliście wolni? czy w związkach?

Byliśmy wolni :) Właściwie ja do końca nie byłam... w ciągu tych 4 m-cy raz kogoś miałam a raz nie... Nie traktowałam go jak kogoś więcej niż znajomego, sądziłam że zawsze tak będzie i nie brałam pod uwagę spotkania... Aż pewnego dnia napisał mi w dłuuugim esq co czuje... I wtedy postanowiłam dać Mu szansę :) Spotkaliśmy się :))))

heheh no to ja was chyba przebiję:)Pisałam przez gg z pewnym chłopakiem prawie 3 lata, spotkaliśmy sie dopiero jakiś miesiąc temu, a mieszka ode mnie 30 km:)Teraz zobaczymy sie dopiero za 3 miechy, wypłynął w morza i oceany hehe