Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdfg

faceta ulubionym filmem jest film o gejach?

Polecane posty

Gość dgdfg

Czy uwazacie za normlanego (tzn. chodzi mi o to czy wg was jest 100% hetero) faceta, którego ukochanym filmem są "Tajemnice Brokeback Mountain" (dla niewtajemniczonych - to tragiczna i łzawa historia o miłości dwóch facetów). Czy 100% heteryk jest w stanie oszaleć na punckie tego filmu?

film zajebisty. chlopak OK. problem dziwny. nie widzisz w tym filmie nic wiecej poza tym ze jest \"o gejach\"?...

Gość 666666666666666666
jest tyle innych fajnych filmów o miłości, dla mnie facet który lubi film o pedałach na pewno nie jest normalny

Gość Brokeback-fanka
Ludzie, błagam, to nie jest film o gejach!!! To głęboki i wielopłaszczyznowy film o miłosci - tak w ogóle. Ale, jak widac nie dla wszystkich...Mnie bardzo poruszył, z wielu względów. A facet, który lubi ten film jest super- to świadczy o Jego wrażliwości i braku obojętności.Zwróćcie uwagę na krajobrazy, cudowną muzykę... a nie tylko na fakt, że przedstawiona jest miłośc na przykładzie dwóch mężczyzn.

Gość
Mnie bardzo się podobał, zawsze chętnie słucham muzyki

Gość widziałam................
wiesz ja film widziałam jestem w 100% hetero film mi się podobał, może nie mój ulubiony, ale.... ja też w nim widzę coś więcej niż film o gejach dla mnie to przede wszystkim film o miłości z przeszkodami...

poznaj mnie z nim :classic_cool: też uwielbiam ten film, płaczę na nim jak bóbr, no i jeszcze ta muzyka... własnie słucham the love that will never grow old :)