Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etiaksil

etiaksil

Polecane posty

Gość etiaksil

do tej pory pociłam sie jak swinka:o zaden antyperspirant nie działał. tzn dział przez pierwsze 2 tyg użytkowania a potem znowu lipa:o wczoraj kupiłam etiaksil, zastosowałam zgodnie z ulotką i narazie jestem pozytywnie zaskoczona:) działa super:) macie doświadczenia z tym antyperspirantem??

Gość etiaksil
nikt nie stosował??

Gość kaaarina
Działa. Ale po 3-4 tygodniach uczula

Gość dlaczego zawsze
nie kazdego uczula. ja uzywam go latami i jest super trzeba tylko uwazac aby nie uzyc go po depilacji. ostatnio mialam krucho z kasa i kupilam antidral ok 12 zl dziala bardzo podobnie jak etiaxil.

Gość kaaarina
Rozmawiałam z lekarzem. Etiaksil wymyślono do stosowania na stopy. Potem zaczęto go stosowac pod pachy. Ale jest to środek mocno uczulający. Na nadpotliwośc nie ma lekarstwa. Ja miałam zastrzyki z botoxu. Nie pociłam się przez pół roku. Najpiękniejsze chwile w życiu. Ale cena jest wysoka. 1400 zł

Gość tandeta jakich mało
uczula jeśli się niewłaściwie stosuje czyli nie można go sosować bezpośrednio po depilacji, goleniu używać tylko na czystą i absolutnie suchą skórę unikać stresu i wysiłku fizycznego po aplikacji (najlepiej smarowac się na noc) jest też wersja sensitive, dla tych z wrażliwą skórą etiaxil super się sprawdził na ślubie ;-)

Gość tandeta jakich mało
trzeba go stosować jak lek, czyli aż do przesady przestrzegać instrukcji, to nie jest zwykły dezodorant, to silnie działający preparat

Gość jakas taka 24
a skutki uboczne???? poza uczuleniem???