Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fazerrrrrrr

większość ginów jest do KITU!dlatego łączymy się na forach

Polecane posty

Gość fazerrrrrrr

macie takie wrazenie? nic nie objasniają, przez nich mamy ciągle wątpliwości, i tyle pytań do innych kobiet. większość nas zbywa oby wizyta najkrócej twała żeby nie marnować ich cennego czasu,chodzi o na kasę chorych.często są niedostepni i nie mili. oto grupa społeczna czyli lekarze. i jeszcze chcą podwyżek:(

ja mam... bylam u wielu i w sumie tak z czystym sercem nie moglabym polecic zadnego

mój objaśnia aż za dużo... siedze u niego zawsze pół godziny i czasem się boje zadać mu pytanie, żeby się nie rozgadał :D wychodzę w pełni uświadomiona i uspokojona :classic_cool:

Gość fazerrrrrrr
meaaato masz niesamowite szczęscie mieć takiego gina ja o takim marzę, żeby wkońcu trafic na miłego, dostępnego życiowego nie służbista z miodem w uszach :))

Gość fazerrrrrrr
meaaa jak ię czujesz? masz termin juz niedługo.

fazerrrrrrrrr - ale zanim na niego trafiłam przechodziłam przez \"ręce\" różnych konowałów patrzących na mnie jak na mięcho do przebadania, któremu nie należy się słowo wyjaśnienia

Gość fazerrrrrrr
meaaa jak to jakbys miała eksplodowac? ociężała? boli cię wszystko? nie rozumie.

Gość fazerrrrrrr
ile przytyłaś w ciazy?

Gość mama malej...
ja tez mialam super gina, tak jak mea wszystko mi objasnial pol godziny a na koncu sie pytal czy mam jakies pytania, w dodatku kazal mi dzwonic do siebie w dzien i nocy jakby sie cos dzialo, nwet jakby mnie troche brzuch zaczal bolec to od razu telefon!! :) fajny jest.. oczywiscie prywatnie

22 kg mama małej - do mojego też dzwonię jak mam jakieś obawy, że coś jest nie tak :) zawsze spokojnie wszystko wyjasnia przez tel

to ja mam chyba mega szczescie bo zawsze trafialam na porzadnych lekarzy, teraz ten ktory prowadzi mi ciąże tez jest swietny, dal mi nawet nr tel do siebie jakby co moge dzwonic o kazdej porze

Gość fazerrrrrrr
ale większość to koniowały , wy dziewczyny macie fajnie

ja miałam fajnego gina ale zanim do niego trafiłam przeszłam przez 2 naprawde okropnych. Najchetniej podałabym nazwiska zeby ustrzec dziewczyny przed nimi. Jeden z nich to kobieta ..

Gość fazerrrrrrr
podaj nAZWISKO

Gość o rety22
22kg??? ale pasztet. fuuujjj jak przychodzi taki wstetny pasztet to sie nie dziwie że konował chce go zbyć.

Gość niecierpliwa________
ja raz trafiłam na takiego który jedyne co zrobił to pobrał mi wymaz. chodzi o to że ani jednego pełnego zdania nie wypowiedział. Zadawałam pytania a on nawet nie raczył na mnie spojrzeć, siedział z pochyloną głową i coś bazgrolił byłam załamana jak wyszłam z jego gabinetu bo podejrzewałam infekcję. Facet wykazał 0 zainteresowania. Poznań Dr. Erdmann - nie polecam