Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co z tym zrobić

Mam piersi jak stara baba

Polecane posty

Skóra na nich jest wręcz rozwleczona,jakbym długie lata chodziła bez stanika,a nigdy tak nie było.Mam 19 lat,powinnam mieć jędrny biust,a jak jestem bez stanika to zwisa mi prawie do pasa :( W staniku też nie jest dobrze,bo muszę na maksa sciagać ramiączka,mogę zapomnieć o fajnych bluzkach.Każdy myśli,że mam super piersi bo są dosyć duże,tymczasem to mój największy kompleks.Czy jest jakis naprawdę skuteczny sposób na ujędrnienie tej rozwleczonej skóry?

Gość nosisz zly stanik
biust trzyma sie na obwodzie a nie na ramiaczkach. Jakie masz wymiary? Wygooglaj bra-fitter.

Gość nosisz zly stanik
Acha, i noszenie odpowiedniego stanika powinno poprawic troche ich wyglad. Cwicz! Damskie pompki, itp. Wyszukaj zestawy cwiczen na biust.

No ale chyba od stanika sie nie ujędrnia,bedą wyglądać lepiej ale tylko w staniku.A może jakieś masaże,kosmetyki....?

Gość azakloj
czyli masz uszy spaniela :D:D:D

Gość nosisz zly stanik
Ponoc masaze, naprzemienne cieple i zimne natryski cos daja. Tylko uwazaj na kosmetyki z alkoholem. Stanik potrafi poprawic wyglad piersi, szczegolnie zdeformowanych zle dobranym biustonoszem.

Gość włodzimiera
a jakiej jesteś tuszy ? Moze jestes, niedelikatnie mówiąc, gruba, i to jest powód ? W każdym razie radzę kupic porzadny stanik, dobrze dopasowany - stanik nie ma wisieć na ramionach, tylko ma się trzymać na obwodzie. Więc np. nie 80c, a 70 e czy jakos tak. Po drugie - ćwiczeniami wzmocnić mięśnie klatki piersiowej

Gość cycataaaa
mam prawie identycznie.. mam spory biust.. 60E .. dla mnie jest duży zwłaszcza bez stanika.. !dosłownie! od boku odstaje na 13cm.. ;/ jeszcze są asymetryczne i wgl. Dla mnie jedyne wyjście to operacja zmniejszenia.. bo mi nie chodzi o to, żeby były jędrniejsze itd.. ale też mniejsze!

Ogólnienie jestem gruba,tylko że jak gromadzi mi sie tłuszcz to tylko w okolicach talii,myślę,że gównie dlatego mam spory biust.Wiem,że noszę zły stanik,ale nie mogę znaleźć dopasowanego :(

Gość cycataaaa
A ja za to mam niedowage.. jestem niska (160) szczupła i chuda.. a mam wielki biust ;/

Gość włodzimiera
No to myślę, że mozesz postarac się schudnąć. Bo takie "starobabowe" cycki zwykle występują przy nadwadze. Tylko nie chudnij za szybko i nie rezygnuj z tłuszczu, bo ci obwisną

Gość lflflflflfllflf
Ale rada! Jak laska, schudnie, to piersi jej obwisną jeszcze bardziej.

No właśnie.Zresztą mam grube kolezanki i maja lepsze piersi ode mnie,a ja nie jestem gruba tylko ten brzuch...Ale nijak nie mogę go stracić :O

Gość zakładaj stanik do spania
zauwazyłam, że mi po takiej "kuracji" biust się ujędrnił :). Mięśnie w piersiach, szczególnie duzych muszą być stale podtrzymywane inaczej siła ciężkości powoduje, że nie dają one sobie rady w utrzymaniu ich

Gość włodzimiera
Ja byłam kiedys gruba i miałam rozlazłe cyce jak stara baba właśnie. Potem schudłam, tylko z głową, pomału, głównie przy pomocy sportu, i mam fajne, zgrabne cycki, a nie takie tłuste, miekkie bimbały Jak ktoś się głodzi i dupy nie ruszy, to pewnie, ze sflaczeją i obwisną