Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku kuku ryku

potrzebuje czegoś nowego

Polecane posty

Najlepszy jest wibrator, faceci to lubią...idealny do gry wstępnej, później możesz spróbować zabawek analnych...jest w czym wybierać. Mogę zaproponować Ci coś z tych rzeczy jesli chcesz. Buziaki.

Gość kokos33
do moja slicznotka...generalnie dajesz RADE komus a tak sie nie robi, bo def. RADY : RADA to eksperyment na czyjs kosz , pozdro

Powiem wam w takim razie cos na posladkach tam gdzie jest to kosc ogonowa ,to miejsce jest tak wrazliwe na lizanie jak uszko

Gość kokos33
Zgadzam sie z Songo , u mnie jest tak moge kochac sie jeszcze dlugo, lae jak partnerka mi powie szeptem cos za uszko ze jest super to odpadam i z miejsca dostaje, chyba tak faceci maja, lecz pewnie to nir regola

Gość kokos33
fajny topik, wracam za 10 min

Gość kuku kuku ryku
tak ale mu jest najlepiej kiedy mi jest dobrze i czasami bardziej podnieca go robienie mi minetki niz kiedy ja mu robie dobrze ;P jak go moge zaskoczyc, może go "zaatakować" znienacka ? tylko ze jak juz zaczenimy upawiac sex on przejmuje incjatywe, ja nie umiem byc 'na gorze'

No tez mozna zabawek uzyc czemu nie ,seksshop tez polecam ale w tej kwesti to slicznotka niech powie ja z wiblatorem mialem tylko zabawe

Kuku ja cie rozumiem widzisz dla mnie tez to sie liczy zeby kobiecie dogodzic ,ale ja czasem mojej na rozne fajne sprawy mm bylem poprostu ciekawy jak to dziala nie zniechećalem jej jak chciala ,mosisz mu pokazac ze tez cos umiesz nie daj jemu tylko inicjatywy

Gość kuku kuku ryku
ja nie chce mu nic wkładac i majstrowac z jego odbytem :D wiem ze on tego nie chce i tyle po prostu ludzie maja rozne upodobania ... on lubi seks analny ale tylko jesli polega na tym że penetruje MNIE, może striptiz?

Tak striptiz tez dziala bynajmniej na mnie kuku ciuszki np koronka czarna itp do tego biale ponczonszki jest w czym wybierac

Gość kokos33
QQ jak mu dobrze nie marudzi to pytanko czy szukac dziury w calym, a moze to Ty czegos potrzbujesz? zpytaj jego czy cos nie tak w sexie?

Bo topic jęst fajny to prawda ale czy to ci wystarczy kuku?

Bo wiesz lepiej ze swoim partnerem porozmawiac tu ja moge ci tylko powiedziec co jest fajne a co nie

Gość kuku kuku ryku
poprosił mnie o niespodzianke :)

Gość kokos33
do Songo... ja mysle a moze sie myle bo mam prawo, ze to jakies chore pytania sa ze strony autorki/autora . fajna rzecz ze piszesz na czarno, ja ma klopocik z wyjazdem na 60-osobowe party sex i z jednej strony mnie ciagnie a z drugiej dylemat

Rozumiem cie ,hm niespodzianka .np kolacja mowisz mezowi ze zaraz przyjdziesz i ladne erotyczne ciuszki ubierzęsz zjesz z nim tak ubrana kasasac go wzrokiem apetycznie ale nie pozwalajac mu na nic dopuki nie zjecię?

Gość kuku kuku ryku
kokos33 - o co ci chodzi? partner poprosił mnie o jakąs niespodzianke w lozku i chcialam skorzystac z czyjegos doswiadczenia - czy to jest chore?

Gość kokos33
dobra widze ze .. Songo kolezko nie mozesz mi pomoc.. bez urazy ..spadam na iiny topik choc ten zapowiadal sie rewelacyjnie, posdrowionka dla wszytkich

Gość kuku kuku ryku
to jest moj kochanek - nie mieszkamy razem jakby cos ;) MAM PARE POMYSŁÓW ale zalozylam topic bo liczylam na jakies pomysly z doswiadczenia, songo takie akcje i mnostwo podobnych bylo nie raz wlasnie :)

Gość kokos33
QQ nie nie chore, lecz takie rzeczy warto rozwiazac z parterem, ZAPYTAC / empatia/ co chce , sorki ze mnie zle odebralas

Gość kokos33
ups... nie wiedzialem ze to kochanek, bo niby skad

Gość kokos33
no to zaraz CI cos powiem QQ za kilka min bo ma tel

Koko a czym mam ci pomoc powiedz jasniej ? Ja obecnie jestem bez pracy tez bym pojechal ,i cie nie ignoruje ale cos mi muli net

Gość mililililioilililiolioi
wiesz, ja też szukam czegoś nowego, ale nas podnieca robienie zdjęć. może kiedy on wroci do domu, rzucisz mu sie na szyję, rozbierzesz go do naga, zaciągniesz do sypialni, dasz mu do reki aparat i zaczniesz sie powoli i seksownie rozbierac i pozowac?

Gość kokos33
QQ Jestem...kiedys moja "kolezanka" usiadla na krzesle miala koszulke sexi i zalozyla nozke na nozke, jak w tym filmie z Nagi Instynkt ze Stone....WYMIEKLEM , wygielo mnie w paragraf, faja rzecz :)

Gość spoken
upup

Nogi to jedna z najbardziej podniecających "rzeczy" ;) Mozna oszaleć na ich punkcie..

Gość Velvetinka
Hiway dobrze mówi... Nóżkami można zdziałać cuda ;]