Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wiecie ten tego

jak sie nazywa w anglii skrzyp polny? musze brac tabletki

Polecane posty

Gość no wiecie ten tego

jw thx

Gość horsetail extract

Gość no wiecie ten tego
nikt nie ma mozliwosci wysylki tu do mnie z Polski skrzypu polnego, ale wiem, ze silica dobra, szukam odpowiednika. Ktos pisal mi, ze z laciny Equisetii herba, to juz znalam ale watpie, zeby anglicy wiedzieli co i jak... jak nie znajde to poszukam jakichs trzy w jednym, na wlosy, skore i paznokcie, wlosy mi wypadaja garsciami a paznokcie jak papierki - bo przeszlam na diete...

Zamów w jakiejś ap[tece wysylkowej z Polski - na pewno Ci prześlą - tylko poszukaj dobrze, przemknęło mi gdzieś że do UK za paczkę do kg 23 zł

Gość kazimierz znad wisly
skrzyp polny to jest po angielsku blow job, idziesz do kazdej apteki wszyscy to znaja...

Gość No nie moge ze smiechu
Alez Ty dowcipny Kazimierzu :):)

Gość no wiecie ten tego
Kazimierzu alem sie usmiala... nie trafiles, to ze nie wiem jak powiedziec 'skrzyp polny' nie znaczy, ze nie znam angielskiego w ogole... ;)

Gość Kazimierz znad wisly
tak chcialem Was troche rozbawic :-) szkoda, ze sie nie udalo, bo juz oczami wyobrazni widzialem jak pytasz o blow job w aptece :-)))

A ja przypadkowo do Was zajrzałam i po nitce do kłębka dotarłam do tabletek na kaszel - to dzięlki linkowi tu podanemu;)))

Gość kruszynaUSA
Hej jak masz takie problemy to znaczy ze twoja dieta jest źle zbilansowana radzilabym popatrzec na to z tej strony kochana, jak przesadzisz z dieta to zadne ziola ci nie pomoga. Mówie to z własnego doświadczenia i nie życze ci takich marnych włosow z jakimi ja wylądowalam p.s. nie jestem na diecie juz 3 lata ale włosy ciezko mi odzyskac. Powodzenia

Gość wer45t6y7ui889o
a ja poszlam i poprosilam o blow job,musze wam powiedziec ze ten skrzyp zdzialal cuda;):):):)