Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawmy sie

Stosuje ktoś BIAŁA PERŁE bo ja...

Polecane posty

Gość bawmy sie

tak i czekam na efekty ale narazie sa one mało widoczne pisze ze po jakis 2 tyg powinny byc znaczace efekty a ile wy czekaliscie i czy faktycznie były jakies efekty????

Gość agunia 86
o to tez cos dla mnie pokje na cos co poprawiloby wygląd moich zebów

Gość ja stosowalam
rok temu, wlasnie ok 2 tygodni i roznica byla i to spora, ale po ilu dniach dalo sie ja zauwazyc to Ci nie powiem :/ tylko wiesz, jak Wy widzisz je codziennie to oczywiste ze nei zauwazysz roznicy, po 1 porownuj sobie ze wskaznikiem bieli (dolaczony do opakowania) albo zdjecie zrob przed i po pozdrawiam! :)

Gość agunia 86
mogłabys napisać jak dokładnie polega jej stosowanie. ile godzin czy to mozna nakładac na cała noc. i wyłącznie chodzi mi o to czy to cos da jesli chodzi o kosc. bylam u dentysty i powiedzial mi ze nie da mi sie wybielic bo mam taką kosc. ale wydaje mi sie ze to nie prawda bo wczesniej mialam troszke jasniejsze. i nie wiem czy to by mi cos dalo

Gość bawmy sie
wiesz co polega to na tym ze do specialnych wkładek które sama sobie prosto robisz wlewasz żel i tzrymasz 20-30min i tak przez 2 miesiace koszt 45zł (ja przynajmniej tyle zapłaciłam)

Gość tak to bywa
ja stosowalam biala perle we wrzesniu i roznica byla widoczna juz po tygodniu.Naprawde zabki ladnie mi sie wybielily, wiec polecam. Nakladalam ja dwa razy dziennie rano i wieczorem na okolo 45 minut.