Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka15181

prosze pomozcie mi w odczytaniu wynikow

Polecane posty

Witam W tym tygodniu powinnam dostac okres,ale zaczelam miec od jakiegos czasu bole glowy i czesto oddawalam mocz wiec wczoraj w poludnie zrobilam test ciazaowy i wyszedl dodatni,poszlam po drugi test i tez wyszedl dodatnio,zaznaczam ze druga kreska byla jasniejsza od pierwszej.Umowilam sie na wieczor do lekarza swego aby potwierdzil me podejrzenia,niestety usg nic nie pokazalo i dal mi skierowanie na badanie bete hcg,dzis odebralam wyniki i wygladaja one tak 311,8U/L ,Czy moze mi ktos powiedziec czy to moze byc ciaza?Zaznaczam ,ze 3 miesiace temu poronilam w 7 tyg ciazy dlatego tak mi zalezy na tym by wiedziec czy znow jestem w ciazy.

Gość lokakakakakak
Tak. to jest ciąża. Nie wiem dokładnie, który tydzień, ale na 100% ciąża. Warto za jakiś czas powtórzyć betę i zobaczyć czy rośnie (powinna z dnia na dzień)

dziekuje bardzo za odpowiedz mam nadzieje,ze bedzie ona rozwijala sie nbardzo dobrze nie tak jak ta poprzednia wiec poprosze o trzymanie kciukow:)

Gość pytanko111111
a kiedy masz termin okresu?

Gość anik...
usg mogło jeszcze nie wykazac tak wczesnej ciązy. Ciąze na usg najwczesniej widac od ok 5 albo 6 tygodnia. Trzymam za ciebie kciuki. A lekarz nic nie mówił zebys znowu przyszła na usg za jakis czas?

okres zawsze mam dzien lub dwa przesuniety od poprzedniego wiec w tym miesiacu przypada mi ma piatek lub sobote

Gość pytanko111111
Czyli test wychodzi pozytywny przed terminem okresu, dzieki za odpowiedź i życzę byś urodziła slicznego bobaska, ja tez czekam na @ i modlę się żeby nie przyszla przez najbliższe 9 miesięcy.

mam sie zglosic za 2 tyg,ale chodzi o to tez,ze w pracy duzo dzwigam wiec biorac pod uwage wczesniejsze poronienie boje sie o ta ciaze ,ale boje sie brac l4 bo dopiero pracuje niecale 2 miesiace