majka15181 0 Napisano Listopad 26, 2008 Witam W tym tygodniu powinnam dostac okres,ale zaczelam miec od jakiegos czasu bole glowy i czesto oddawalam mocz wiec wczoraj w poludnie zrobilam test ciazaowy i wyszedl dodatni,poszlam po drugi test i tez wyszedl dodatnio,zaznaczam ze druga kreska byla jasniejsza od pierwszej.Umowilam sie na wieczor do lekarza swego aby potwierdzil me podejrzenia,niestety usg nic nie pokazalo i dal mi skierowanie na badanie bete hcg,dzis odebralam wyniki i wygladaja one tak 311,8U/L ,Czy moze mi ktos powiedziec czy to moze byc ciaza?Zaznaczam ,ze 3 miesiace temu poronilam w 7 tyg ciazy dlatego tak mi zalezy na tym by wiedziec czy znow jestem w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokakakakakak Napisano Listopad 26, 2008 Tak. to jest ciąża. Nie wiem dokładnie, który tydzień, ale na 100% ciąża. Warto za jakiś czas powtórzyć betę i zobaczyć czy rośnie (powinna z dnia na dzień) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka15181 0 Napisano Listopad 26, 2008 dziekuje bardzo za odpowiedz mam nadzieje,ze bedzie ona rozwijala sie nbardzo dobrze nie tak jak ta poprzednia wiec poprosze o trzymanie kciukow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanko111111 Napisano Listopad 26, 2008 a kiedy masz termin okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Listopad 26, 2008 usg mogło jeszcze nie wykazac tak wczesnej ciązy. Ciąze na usg najwczesniej widac od ok 5 albo 6 tygodnia. Trzymam za ciebie kciuki. A lekarz nic nie mówił zebys znowu przyszła na usg za jakis czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka15181 0 Napisano Listopad 26, 2008 okres zawsze mam dzien lub dwa przesuniety od poprzedniego wiec w tym miesiacu przypada mi ma piatek lub sobote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanko111111 Napisano Listopad 26, 2008 Czyli test wychodzi pozytywny przed terminem okresu, dzieki za odpowiedź i życzę byś urodziła slicznego bobaska, ja tez czekam na @ i modlę się żeby nie przyszla przez najbliższe 9 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka15181 0 Napisano Listopad 26, 2008 mam sie zglosic za 2 tyg,ale chodzi o to tez,ze w pracy duzo dzwigam wiec biorac pod uwage wczesniejsze poronienie boje sie o ta ciaze ,ale boje sie brac l4 bo dopiero pracuje niecale 2 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach