Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka migotka

czy sa tutaj dziewczyny ktore dosc pozno stracily dziewictwo?

Polecane posty

Gość malutka migotka

i czy zaluja ze czekaly? ile mialy lat? i jak facet zareagowal?

Gość no nie moge to jest zle slowo
dość późno czyli kiedy dla ciebie/ to pojęcie względne. dla niektórych to będzie 28 lat, dla innych gówniar 18 to już startość na te sprawy.

Gość malutka migotka
25 i wiecej

Gość no nie moge to jest zle slowo
to nie ja ja miałam 22

Gość och każdy
facet o tym marzy:P

Gość ale nie każdy na to
zasługuje, by na niego czekac :P

Gość mam problem8787
prawiczek nie rob offtopa, temat ciekawy a ty go psujesz

Gość a niektóre
to nawet wczesniej:P Niektóre 16-stki maja juz całkiem liczna kolekcję 'byłych'... Masakra :/

Gość ah_te_kobiety
o czym każdy facet marzy?? o dziewicy? nie chłopcy marzą o dziewicach a faceci o Kobietach!

Gość wyksztalcony
tak, pozno stracily dziewictwo po latach &#urwienia sie za granica

Gość wróżka leokadia
piszcie co chcecie ale dla mnie 27-letnia dziewica to juz dziwadlo i jeszcze taka co nigdy faceta nie miala toz to kalectwo!!!!!!!!!

ja je straciłam jako 20latka i żałuję... nie dlatego, że w tym wieku, po prostu zrobiłam to bo bardzo krótkim byciu z facetem- tak głupio wyszło i czuję się z tym źleeeeee... to było jakiś tydzień temu, z facetem jestem nadal ale póki co czuję, że zrobiłam nie najlepiej :( mam nadzieję, że z czasem jeśli nadal będziemy razem to paskudne uczucie minie :| ehhh...

Gość Parówa
a co sądzicie o dziewczynie, takiej jak ja straciłam dziewictwo co prawda ale z wielkiej miłosci, obecnie mam 23 lata i nadal jestem z tym pierwszym Mimo tego jednak dziwictwo straciłam bardzo młodo. Kwalifikuje się do grona ździr? :D

Gość Parówa
miało być: straciłam dziewictwo co prawda w wieku 17 lat

Gość Parówa
Bo dziwictwo to własnie rzecz względna. Najpierw nalezy zapytać po jakim czasie bycia z partnerem i z jakich pobudek straciło się dziewictwo, a pozniej w jakim wieku. Bo lepsza ta co młodo z miłosci dala niż stara pierwszemu lepszemu

Gość Parówa
ale nie o tym temat chyba :D Migotka, czemu pytasz o starsze dziewice?

Gość ja mialam 23 lata jak
stracilam dziewictwo. Obecnie mam 25 i nadal jestem z tą osobą, jesteśmy zaręczeni. Nie żałuję, bo wiedziałam, że to ten jedyny, a on był bardzo szczęśliwy, że nikogo nie miałam :) zwłaszcza, że on też nikogo nie miał wcześniej.

Gość myślę że pytanie
zostało źle postawione, nie chodzi konkretnie o wiek tylko kiedy sie straciło.... np może być kobieta, która stracila dziewictwo w wieku 20lat będąca mężatką równie dobrze może być inny przyklad kobiety, która straciła dziewictwo w wieku 28 teraz ma 30lat i przespala się już z 10? nie sztuką jest stracić dziewictwo bedąc osoba starszą lecz młodą a porządną i to z obecnym bądź przyszłym mężem.... w tym wszystkim chodzi o to by chodzić z chłopakami a nadal byc dziewicą to jest dopiero sztuka co z tego że kobieta ma 28 i nadal dziewica, skoro z żadnym nie chodziła?

Gość myślę że pytanie
mialam na myśli te prawdziwe dziewice...nie pseudo!

Gość takajednaaa
ja straciłam w te wakacje.mam 21 lat.bardzo kocham mojego w tej chwili juz narzeczonego i nie zaluje ze wlasnie z nim to sie stalo.tylko wiecie co..nie powiedzialam mu ,ze byl tym pierwszym:/

Gość takajednaaa
hehe,no wlasnie nie rozumiem do kocna o co Ci chodzi:P on ma 23 lata,przede man spal z kilkoma dziewczynami i jakos tak wyszlo ze mu nie powieedzialam,bo w zasadzie nigdy nie pytal.znalismy sie ok roku wtedy,ale dopeiro zaczynalismy byc razem.seks wyszedl dosc spontanicznie ,na wakacjach w pieknym miejscu,nastroj,te sprawy,,wiecie:) no i jakos nie za abrdzo chcialam wyskoczyc w srodku akcji tesktem"ale ja jestem dziewica":P teraz niewiem czy to dobrze ze mu nie powiedzialam,niewiem czy by sie z tego powodu cieszyl,pewnie tak:)

Gość takajednaaa
no chyba bym sie spalila ze wtsydu gdybym teraaz milala mu sie przyznac,po pol roku od pierwszego razu:P:P myslisz ze nie zareaguje dziwnie?moze miakby pretensje ze mu nie powiedzialam?

Gość acccca
takajedna..na 100% sie ucieszy..tylko to jakos tak ładnie powiedz...dobra okazje wyczaj;) ps.nie zauważył:P byliście pijani?;P

Gość takajednaaa
troszke tak,tzn on nie,ja wypilam troche winka:P niewiem co we mnie wstailo,sama zainicjowalam cala akcje:P magia paryza chyab tak na mnie zadzialala:) on nie zauwazyl ,bo chyba by cos powiedzial:) krwi nie bylo,wiec w sumei jak.mnie troche bolalo na poczatku,ale szybko zrobilo sie przyjemnie wiec zadnych jekow z bolu z mojej storny tez nie bylo:P

Gość ja mialam 30 lat
Nie zastanawialam sie czy zaluje, ze tak pozno, czy tez ze sie ciesze... W ogole nie rozpatrywalam tego w kategorii wieku. Ciesze sie, ze z mezczyzna, ktorego kochalam. A ze dopiero wtedy pokochalam... widocznie nie jestem kochliwa :P

Gość ja mialam 30 lat
takajedna---> tez nie powiedzialam ale mysle, ze sie zorientowal :P Nic nie mowil ;)

Gość dziewczyny.. ja odwaga
a ja miałam 18ście.. i ZAŁUJE!... :( bylam z facetem 1.5 roku to MAIAŁA BYC WŁASNIE TAAAA milosc.. potem bylo ok... bylismy razme przez drugie 1.5 roku... i rozstalismy sie... :/ nawet nie wielecie ile bym dla zeby mogla zatrzymac dziewictwo dla mojego obecnego faceta!.. :(:(:( dla mojego przyszlego meza... (:(:(