kacha-200 0 Napisano Listopad 26, 2008 witam od 17dc boli mnie brzuch do dzisiaj,i od tamtego czasu czuje jakbym miala dostac @,bralam luteine. 4 dni temu powinnam dostac @.co to moze byc.dodam ze mam pcos jajnikow.wie ktos??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 26, 2008 dodam ze test wyszedl negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Listopad 26, 2008 ja tez kiedys brałam luteine, ale mi pomogła. Mysle ze powinnas isc do lekarza, moze luteina jest dla ciebie za słaba i lekarz przepisze ci cos innego. A leczysz pcos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 26, 2008 Luteine biore z pol roku.. wiec watpie zeby teraz bylaza slaba a wczesniej dobra, pcos leczylam tabletkami anty yasminelle 5 albo 6miesiecy ale dostalam zylaki i lekarka kazala mi odstawic i brac luteine jak chce zajsc w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Listopad 27, 2008 a moze po prostu jestes w ciązy? zrób test i idz do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 27, 2008 Robilam dzisiaj test i wyszedl negatywny,tak pojde do lekarza ale we wtorek mam wizyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość repetytorium Napisano Listopad 27, 2008 Okres moze ci sie po prostu spoznia?!?! ja biore duphaston od 16-25 d.c.tez mam pco. nigdy mi sie nie spoznial podczas brania tych lekow,najpozniej na 2 dzien po odstawienu dostaje, czasami nawet podczas brania tabletek, a ostatni okres spoznil sie 5 dni!juz sie ludzilam ze moze jestem w ciazy:P no ale po zrobieniu testu okres nadszedl wieczorem. Moze po prostu tak bardzo chcesz byc w ciazy ze psychika ci figla plata? juz tez u siebie szukalam objawowo ciazy- od czestego sikania, po bole plecow, zmienne nastroje, jakies dziwne zachcianki no a to byl po prostu silny PMS:P od tamtego miesiaca zaprzestalam jakichklwiek starnek- nie ma co sie ludzic bez lekow na owulke nie zajde w ciaze:( Mimo wszytsko trzymam kciuki zeby to byla jednak ciaza;)choc moim zdaniem jesli test wychodzi kilka dni po terminie ujemny to ciazy brak!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach