Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeSiiiiRe

czym zastąpić zmywacz do paznokci?

Polecane posty

Gość DeSiiiiRe

są jakies domowego składniki?? nie wiem ocet,czy cos?? bo nie mam zmywacza,a paznokcie mam w opłakanym stanie .. :(

Gość no ja nie wiem no
możesz pomalować bezbarwnym i szybko zetrzeć suchym wacikiem, jeszcze zanim zaschnie. możesz spróbować spirytusem, ale to raczej marnie... no i pozostaje zawsze rozpuszczalnik, jeśli jesteś bardzo zdesperowana :P

Gość gwarancja zysku i bezpieczenst
Ja kiedys zmywałam perfumem ale później jak zrobiłam coś do jedzenia to wszystko smkowało jak ten perfum więc odradzam :D

Gość no ja nie wiem no
te perfumy a nie ten perfum, liiiiiitoooooościiiiiiii........

Gość nie ma ciebie
Raczej liczba mnoga, perfumy nie występują w pojedynczej, wiec to ani żeński ani męski rodzaj :P

Gość myszzzz
Chinka - pouczasz a gówno wiesz :o W języku polskim używa się formy liczby mnogiej i JEDYNE poprawne słowo to TE PERFUMY. NAUCZCIE SIĘ W KOŃCU!!

Gość nie ma ciebie
Niedługo będzie rodzaj nijaki - to perfumo:D

Gość DeSiiiiRe
jestescie genialne !! super kochane !! :**** wielbie was! dzięki tyym waszym perfumom:D psiknelam na ławe z drewna gdzie niestety supoer gloo mi zaschnał i od razu sie rozpuscil:D aa paznokcie juz mam zmyte :D aaa dwa w jednym dzieki;*:D

Gość gość
Twierdzę jak przedmówczyni - dobry zmywacz do paznokci nie wpłynie ci negatywnie na skórę i paznokcie, a swoją pracę wykona. Dobre zmywacze chronią skórę, więc radzę nigdy w takie wymyślane cuda się nie bawić. Mogą z tego wyjść same problemy.

Gość gość
Hahaha jeszcze dopisz ze zmywacz dziala dobroczynnie

Gość kacien
New nails ma świetny lakier. Przede wszystkim nie niszczy paznokci, wszystko dokładnie zmywa, a same paznokcie wyglądają doskonale. U mnie się sprawdza.

Gość maronik
Ok, zmywacz new nails, ale czy ma znaczenie do jakich lakierów to jest używane. Wiem, że pytanie może być głupie, ale różne ciekawostki słyszałam. Czy faktycznie to ma znaczenie?

Gość misnama
Dzięki dziewczyny, kupiłam ten zmywacz new nails - działa ok, nie widzę aby miał negatywny pływ na paznokcie te raczej są zdrowe, chociaż może rozsądniejsze będą te oceny po kilku miesiącach korzystania, na razie to dopiero takie raczkowanie ;-)

Gość gość
PERFUM :-) PEEEEERFUUUUMMMM bolało bardzo? oh oh

Gość gość
PERFUMAAAAAAA perfumatorium

Gość gość
Zmywacz, ale ten cytrynowy, zgadza się? Czy oni mają jeszcze jakiś inny? Taki, który faktycznie jest godny uwagi? Dajcie proszę jakieś sugestie i przykłady. Pokażcie z czego wynikają różnice. Nam głównie o coś takiego chodzi.

Gość arleta32
A po co zastępować go czymkolwiek? Ja bym nie ryzykowała, bo pewnie znajdziesz preparat, który rozpuści lakier, ale czy będzie to zdrowe dla paznokci i w ogóle dłoni? Nie sądzę. Ja mam sprawdzone zmywacze do paznokci od Indigo Nails. Tutaj https://www.indigo-nails.com/ masz namiary na ich stronę. Generalnie robią produkty do paznokci i mam do nich zaufanie.