Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wroclawianka85

to jest suknia z moich marzen

Polecane posty

Gość kochana princeso
i bufaiste i z kolem kochana :) taka prawda ale coz ubierajcie sie jak chcecie :P jednym sie podoba a drugim nie :P ja tylko mowie co juz odchodzi na dalszy plan a cos nie cos wiem o tym :P

Laski, nie wiem co jest modne, ale wiem, że każda PM powinna mieć suknie w ktorej sie bedzie dobrze czuła, dopasowaną do figury i typu urody. skoro autorka jest wysoka i szczupła to nie widze problemow :) A scisnięcie w kolanach jest różne :)

dokładnie, najwazniejsze zebysmy w tym dniu czuly sie pieknie i wyjatkowo, abysmy sie podoblay przede wszytskim sobie(i naszemu mezowi) :)

Gość zolanka
ja i tak się ubiorę tak, zeby mi się podobało. A moda nic do tego nie ma, bo nie należę do osób, którym podoba się tylko to co modne.

no to milo:) wroclaw niestety nie jest moim rodzinnym miastem, slub bierzemy 130km od wroclawia, ale w moim rodzinnym miescie wybor sukien jest taki słaby... pozdrowienia:)

Gość DZIEWCZYNY ALE ZOBACZCIE
jaka jest przeraźliwie wąska w biodrach ta panna ze zdjęcia, które załączyła autorka. W ramionach szeroka i koścista a biodra 2x węższe od ramion:-o Kto tak wygląda? Dla mnie ona wygląda jak dziewczynka 12 letnia:-D

Gość DZIEWCZYNY ALE ZOBACZCIE
aha. Wrocławianko, przytyj troszkę do ślubu bo twój BMI jest dużo poniżej dolnej granicy. Masz dużą niedowagę i możesz niekorzystnie wyglądać w takiej opnidupce.

Gość najważniejsza
to jest miłość i szczęście, radość... a nie jakaś tam suknie na jedną noc, wystawne wesele, fotki...a potem łzy i rozwody!!!

czesc dziewczyny. macie racje, sukienka moze mi sie podobac a na mnie wygladac niekorzystnie, nieraz bylo tak ze cos mi sie podobalo na wieszaku a na mnie wygladalo nie za dobrze, jesli chodzi o zakup - to ja raczej planuje wyporzyczyc , akurat w tym salonie mozna wyporzyczyc kazda sukienke , no i nie zamierzam tego robic teraz (definitywnie decydowac sie i wplacac zaliczke) bo do wesela jescze moge dwa razy schudnac i dwa razy przytyc, ostatnio zmienialam prace i dlatego schudlam:/w wakacje wazylam jeszcze 57. podsumowujac : do salonu wybiore sie w grudniu ale mysle ze zanim zdecyduje sie w stu procentach na dana suknie moze nastac wiosna:) pozdrowienia ps. nasz slub 8.08.2009:)

Gość justa.81
ja tez mam slub 8.08.09 i juz w styczniu planuję kupić (lub wypożyczyć suknię)To dlatego że nie mieszkam w Polsce i później może być już za późno.I też planuję schudnąć ok 4 kg.Ale czy oni nie dopasowują tych sukien do figury?Słyszałam że ostatnia przymiarka jest ok 2 tyg przed slubem..Juz nie wiem co robić.

justa.81 - oni dopasowuja suknie do figury, ale moze tak sie zdazyc ze pojde do salonu w styczniu znajde suknie ktora bedzie dla mnie idealna, potem okaze sie ze przytuje i juz moze mi nie pasowac, moja znajoma kupowala suknie , kilka tyg przed slubem tak schuda- z nerwow ze musieli jej robic przerobki bo suknia nie lezala jak powinna, dodam ze ta znajoma nosi rozmiar 34, no wiec ja z ostateczna decyzja wstrzymam sie do wiosny, Ty masz inna sytuacje , mieszkasz za granica... a jak jest z ostatnimi przymiarkami nie wiem ale wydaje mi sie ze powinna byc na tydzien przed slubem, zeby w razie czego mogli zrobic poprawki:)

ja wam coś powiem. Najlepiej kupować suknię nie za wcześnie bo po pierwsze w dniu ślubu może być nie świeża (ja mieszkałam wtedy niestety w ciasnym mieszkaniu i musieli mi w salonie przechowywać bo kupiłam za wcześnie. tzn ślub miałam pod koniec września a gotowa była już w czerwcu) Najlepiej jak ona ładnie wisi na wieszaku i nie w miejscu gdzie non stop ktoś chodzi. Po drugie właśnie można przytyć, schudnąć:( Gdybym miała drugi raz wychodzić za mąż (odpukać) to na pewno nie kupię sukni na tyle miesięcy wcześniej jak zrobiłam to kiedyś.