Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burn out syndrom

czyzby cyniczna?

Polecane posty

Gość burn out syndrom

kolezanka w pracy(jest nas 4 w gruppie) powiedziala mi, ze jestem cyniczna. czyzby? bo chyba ona nie rozumie znaczenia tego slowa. co wy na to? oto.... wszystkie 4 mamy nadwage, z tym, ze ja waze 60 kg przy 160 cm, a one +80kg wzwyz przy wzrosnie nie mniej niz 170cm. mielismy zebranie i czestowali ciastem. z tego wzgledu, ze zjadlam juz slodkie sniadanie to podziekowalam mowiac, ze dziekuje ale co za duzo to nie zdrowo i czas najwyzszy zaczac sie kontrolowac. jedna z kolezanek powiedziala, ze jestem bezczelna i cyniczna odzywajac sie na ten temat. o co tu chodzi?

Gość ekskluzywna pijaczka
:D

Gość ekskluzywna pijaczka
ważę 63kg przy wzroście 174 i nie uważam abym miała nadwagę.

Gość lflflflflfllflf
Jesteś nietaktowna, to na pewno. Zwłaszcza jeśli one to ciasto jadły. To tak jakbyś komentowała ich brak umiaru.

chyba rzeczywiście nie zna znaczenia tego słowa... jesli juz, to powiedziałabym, że to było z lekka złosliwe...z podtekstem.... najwyraźniej twoja zakompleksiona koleżanka doszukała się drugiego dna w twojej wypowiedzi

Gość burn out syndrom
ale uwierzcie mi ja naprawde nie jestem szczupla. mam wielkie uda i odstajacy brzuch. nie czuje sie z tym dobrze, ale tez wiem, ze moja tego zasluga. to co, mam wogole sie nie odzywac. one siedza jak kwoki, jedna slodzi kawe 5 lyzeczek i narzeka, ze jest gruba. nosz...... zauwazylam tez, ze dozukuja sie u mnie jakis niedoskonalosci, a to makijaz nie taki, a to dlaczego mam dobre kontakty z innymi pododdzialami........ ciagle cos nie tak... ostatnio ta, co mi zarzucila cynizm powiedziala mi, ze zle sie czuje w moim towarzystwie tzn czuje sie zablokowana i nie potrafi ze mna szczerze rozmawiac........ bo jestem zamknieta w sobie i ciezko mnie rozgryzc :(

Gość burn out syndrom
i np tydzien w tydzien ta sama sytuacja. zawsze w srody robimy dluzsza przerwe i idziemy razem jesc. one zamawiaja cole light, ja normalna (coli light nie znosze), i zawsze te same miny i komentarze. niby zartem, ale po co? one moga komentowac a ja mam sie caly czas kontrolowac?

Gość dziewczyno nie przejmuj się
miałam podobną sytuację w pracy, z ta różnicą że jestem szczupła a wręcz chuda. próbuję przytyć, jem dużo itd. kiedyś na przerwie z koleżankami wyjęłam te swoje 4 kanapki a one tak dziwnie się patrzyły i mówiły złośliwe rzeczy... "ale aż tyle jesz? po co ci tyle kanapek?" a ja im na to, że muszę jesc duzo bo kilka razy zdarzyło mi się zemdleć i od tej pory jem obfite śniadania żeby mieć dużo energii itd. bo boję się zasłabnąć. niektóre kobiety sa dziwne, ale wynika to z ich kompleksów po prostu