Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2008 ja nie :( w tym roku nie zasłużyłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekskluzywna pijaczka Napisano Listopad 26, 2008 ja też nie zasłużyłam, ale wiem, że i tak mnie odwiedzi, najlepiej jak tylko w samej czapce będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gimnazjalista Gienio 0 Napisano Listopad 26, 2008 ja czekam grzeczny byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iaseczka owieczka 0 Napisano Listopad 26, 2008 Nie czekam, ale i tak wiem, że przyjdzie - bo zawsze przychodzi! :-) Do ciebie na pewno też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 26, 2008 jak nic dostanę laskę :D ogólnie jestem podłamana i nie czuję atmosfery :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Listopad 26, 2008 może rózgą po gołej dupie chociaż dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość winterfresh Napisano Listopad 27, 2008 do mnie tez nie przyjdzie... nie bylam grzeczna w tym roku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhjhjgjhj Napisano Listopad 27, 2008 nie zasłużyłam ale czekam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Listopad 27, 2008 Jedyne wyjście z sytuacji: Czyścić kominy i czekać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 może choć paczkę dropsów? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 wczoraj był u mnie kominiarz a drugi siedział na dachu i wpuszczał kulkę na łańcuchu ;) ale akcja :D zatem komin przeczyszczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Listopad 27, 2008 A zatem zgodnie z symboliką- od św. Mikołaja dostaniesz kulki analne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 :( nie tego pragnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość winterfresh Napisano Listopad 27, 2008 moj tez przeczyszczony i odpechany bo wczesniej tam jakies ptaki sobie gniazdo uwily ;) ale i tak nie mam sie co ludzic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 27, 2008 Mikołaj nie istnieje :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Listopad 27, 2008 Iwaaa - jak mogłaś :( Oczywiście że istnieje! nie wierzcie jej!!! :) ja tez czekam i napewno przjdzie, mimo że nie zasłużyłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 27, 2008 Wanda ktoś wkancu musiał was uswiadomić! :-( :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacja_rezerwacja 0 Napisano Listopad 27, 2008 nawet jak nie istnieje to i tak do mnie przyjdzie, bo byłam grzeczna całyyy rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 27, 2008 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sw Mikolajowa Napisano Listopad 27, 2008 ja jak co roku bede robic za Mikolaja:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 27, 2008 Mikołaj istnieje nie wprowadzać w błąd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 27, 2008 Hej! Złoty :-D Rodzice nadal was okłamują! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 27, 2008 Iwonko nikt nikogo nie okłamuje :) skąd ten pomysł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sw Mikolajowa Napisano Listopad 27, 2008 Iwaaa nie piernicz glupot, bo nic nie znajdziesz pod choinka:P w cos trza wierzyc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 27, 2008 Nie ma odkad mojemu tacie odkleiła sie broda :-D Do dziś pamietam :-o :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 27, 2008 Sw Mikołajowa sama sobie go sprawie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sw Mikolajowa Napisano Listopad 27, 2008 dobra, dobra! nie wymyslaj, nie rob ludzi w balona:P wszyscy wiedza, ze Mikus istnieje;) pisz list, popros ladnie o prezent i czekaj cierpliwie;) Iwaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Listopad 27, 2008 nie ma na co czekać, trzeba list pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 27, 2008 Ja chce chłopa w worku ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sw Mikolajowa Napisano Listopad 27, 2008 piszcie kochani:) ja lece szykowac prezenty;) łojjj ilez z tym roboty!!!! Iwaa mowisz i masz! ale chyba chcialas powiedziec - z workiem:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach