Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walzce z lansem

-----------------Jak radzicie sobie ze znajomymi którzy

Polecane posty

Gość walzce z lansem

wszędzie nachalnie sie lansuja

Gość W SZPONACH POŻĄDANIA...
NAJLEPIEJ NIE ZWRACAĆ I NIE ZACHWYCAĆ SIĘ NIMI. ONI SZUKAJĄ POKLASKU, A JEŚLI IM GO NIE DASZ , TO I LANS NIE MA SENSU. TO NAJLEPSZA METODA, ZMIENIAJ ZDANIE JAK SIĘCHWALĄ I UDAWAJ ZNUDZONĄ..ZIEWAJ.

Gość walzce z lansem
na osiedlu, w paracy, wszkole/uczelni, w klybie, na naszej -klasie , na fotce.pl, na forach internetowych, w centrum handlowym, jeden wielki pieprzony lans :-(

Gość snjjdfkjv
nie mam takich znajomych. a gdybym miała to nie mój problem tylko ich. A czemu to twój problem?

Gość wróżka leokadia
nie mam takich znajomych :D

Gość koza niespokojna
jeśli to co robią jest profesjonalne -to czemu nie ? Mogą wnosić powiew świezości

Gość wróżka leokadia
w szponach pozadania--->wylacz capslocka

Gość walcze z lansem
wróżka leokadia- capslock jest jednym ze sposobów lansu :)

Gość Parówa
tak to już jest. Grunt to ich pierdolić z góry na dół. Ale wiem po sobie, że czasami się nie da. Wychodze z facetem na miły spacer, a tu laska w białych szpilach i miniówie (zima) Wychodze do centrym na zakupy - wszyscy łażą jak po wybiegu I humor się trochę psuje bo atmosfera robi się sztuczna i nienaturalna. Dlatego ja najbardziej lubie siedziec w domu :D

Gość walcze z lansem
:(

Gość walcze z lansem
up

Gość pytanie moze banalne
takze najbardziej lubie siedziec w domu bo w centrum handlowym czuje sie zle.nie lubie lansiarzy,dziewczyn ubranych jakby niewiadomo ile kasy mialy i patrzacych na kazdego faceta jak na potencjalna zdobycz a na dziewczyny z pogarda,wyzszoscia

Gość ja też olewam
w centrum handlowym czuję się świetnie, jak ktoś patrzy na mnie z pogardą, odwzajemniam się tym samym lub szyderczym uśmiechem.... na NK, fotce itp nie mam profili- jak jakiś lanser pyta dlaczego- to mówię, że to OBCIACH wśród moich znajomych - tak nie szanować własnej prywatności.... sąsiedzi pucują swoje autka- uśmiecham się i mówię, że śliczne-"to kup sobie taki" słyszę- z dumą w głosie, a ja, ze nie chcę mieć kłopotu i tyle, wolę spać spokojnie niz się lansować :P usmiecham się do ludzi szczerych i otwartych i z takimi szukam kontaktu, takim pomagam, takich wspieram- a lanserów cwaniaków olewam ciepłym moczem... nie daję się wciągnąć w ich puste gierki.... mnie ta taktyka się sprawdza....