Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia86

ginekolog starachowice skarżysko

Polecane posty

witam!potrzebuje dobrej rady dotyczacej ginekologa ze skarzyska lub starachowic. jestem w ciazy i musze wybrac gina ktory bedzie prowadzil ciaze, prosze doradzcie cos, chcialabym chodzic prywatnie i rodzic w skarzysku w szpitalu, wiec dobrze by bylo zeby to byl lekarz tam pracujacy. zastanawiam sie nad dr Marzec ze starachowic, bylam u niej 1 raz ale z infekcja, wiec nie wiele moge powieddziec, doradzcie cos prosze. i jesli ktoras chodzila do marcoej to ile bierze za wizyte,usg, co z badaniami czy daje skierowanie i robi sie na undusz czy prywattnie?

Gość czesc ja też ze Starachowic
o dr Marzec powiem tylko tyle że jest konkretna i fachowa. Ja chodziłąm do dr Wolaka, prowadził moją ciążę, jest opiekuńczy, uSG na kazdej wizycie, co wizyta badania itp. Ja była zadowolona Pozdrawiam

witanm ja jestem ze skarzyska lezalam kilka dni temu w szpitalu bo na dnciah rodze dr. Marzec bardzo mila i sympatyczna ja osobiscie chodze do dr. dembowskiej :) pezsuper babeczka :) moge takze powiedziec o innych lekarzach 9 mies. chodzilam po roznych lekarzach :) i troche na ten temat wiem :) moge pomoc :)

maju dzieki za odpowiedz, gdybys mogla mi powiedziec jaki jest mniej wiecej koszt prywatnego prowadzenia ciazy, chodzi mi glownie ile kosztuja badania, usg?

Niunia ja płace za kazda wizyte 70zł jak juz mowilam u DR. Dembowskiej nie zaleznie czy mam USG czy nie czy daje mi zwolnienia,. Zawsze jes to 70zł. Kobieta naprawde przesympatyczna i jest takze w szpitalu codziennie. wiem ze dr Urbaczka bierze 80zł a np. Dr. lewadowski 100zl ze zwolnieniem. Wiec roznei to bywa u mnie wkazdym badz raze 70zł :) Ja bym polecala dr. Dembowska, dr. marzec tez calkiem sympatyczna , dr. urbaczka miły fajny ale moim zdaniem niezbyt dobry. odradzalabym tylko dr. Wajs chociaz jest swietna lecz jak dla mnie niedelikatna i wogole niesympatyczna :( co dla mnie ejst bardzo wazne aby badanie odbywalo sie ebz stresu :) A w ktorym jestes miesiacu na keidy mas ztermin? Jesli mozna zapytac :)

dzieki serdeczne za informacje, ja nie bede potrzebowac zwolnienia bo nie pracuje, a jak bys mogla mi podac jeszcze namiary na ta Twoja pania dr, gdzie przyjmuje i telefon, przepraszam ze tak wypytuje ale wole wiedziec wczesniej ile kosztuja mniej wiecej badania ktore wiem ze trzeba robic comiesiac.dzieki z gory i pozdrawiam

Nie ma SPRAWY CHETNIE POMOGE :) Ona sie nazywa Dembowska i numer tel to 601 717 709 a przyjmuje na ul.Wilenskiej :) ale jaki dokladnie adres to nie ejstesm ci w stanie powiedziec. Przyjmuje w takim ladnym domu w ktorym tez mieszka.Ul.Wilenska nie jest długa wiec napewno znajdziesz. To jak idziesz od Koscioła w strone siodemki kotrys dom z koleji :) sa szyldy wiec napewno zanjdzijesz. Zycze lekkich 9 miesiecy :):) i oby wszytsko było dobrze :) Ja jutro znowu do spziala na wywołanie sie wybieram bo mojemu maluszkowi cos sie nei spieszy :) mam andzijee ze wszystko bedzie OK :) Pozdrawiam