Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawki

narodowy test kwotowy

Polecane posty

Wprowadzenie: Sytuacja bezpieczna, anonimowa, pewność braku wpadki Pytanie: Jaka kwota przekonałaby Was, żeby obciągnąć nieznajomemu facetowi? (wiem, wiem - nie jestem dziwką, nie robię tego za pieniądze, seks to nie jest sposób na zarabianie pieniędzy, ale... wyobrażam sobie że dla wielu z nas jest granica - realna, po przekroczeniu której skłonni jesteśmi zrobić coś nawet wbrew sobie. Nie kasujcie od razu tego pytania, że głupie. Proszę pomyślcie chwilę i odpowiedzcie)

Gość _10 000
jesli facet jest taki sobie 100 000 000 dla brzydala i to po długim zastanowieniu się czy to zrobie 1000 dla jakiego sprzystojniaczka

_10000 - i to jest odpowiedź :) Mam jeszcze prośbę (dla lepszego rozeznania w poruszanej kwestii). W jakim jesteście wieku? Może granica spada proporcjonalnie do wieku? Nie wiem - dlatego pytam :)

no wiem, ze obcemu, ale to zalezy kim on by miał byc jezeli jakis menel, oblesny kloszard, inwalida, prusz czata onanista, brudas, wizualnie odpychający - NIEMA TAKICH PIENIĘDZY :o jeżeli biznezmen z miła aparycja, przystojny - mogła bym negocjować kwotę :classic_cool:

EURO spada - lepiej w złotówkach. Jestem "biznessmenem z miła aparycja, przystojnym". :) 500?

Gość _10 000
27lat pod zastanowieniu się dodaje jeszcze jedną kategorię obciąganego : ciekawski - równowartośc 10 samolotów F16 , 5 maybachow , tygodniowego pobytu w hotelu **** na karaibach :P i kieszonkowe na mocny płyn do płukania ust :D:D:D:D:D

Gość _10 000
ciekawki za zwrócenie uwagi na literówke /s*/ zjade do 9 samolotów F16 reszta bez zmian :P

Gość ciekwaki
W takim razie dla chwili przyjemności musiałbym zwrócić się o pomoc z budżetu państwa... :( Brzydale są z budzetówki... wszyscy to wiedzą

dwie panie odpowiedziały... nie uwierzę że dla większości z was granica postawiona jest tak wysoko, że nieosiagalnie. Pozwalacie się obrażać i wykorzystywać przez szefów, korzy płacą wam 1500 zł miesięczenie, a nie wyobrażacie sobie sytuacji w której to 1500 zł macie w torebce po 5 minutach??

Gość do ciekawki
za 1500zl? chyba zartujesz,kijem bym obcego faceta nie tknęła, skłaniałabym się do sum podanych przez _10 000 ale selekcja byłaby większa

1500 to była zaczepka ;) bo jestem przekonany że granica istnieje. Kwoty podane przez _10000 to też są jakieś kwoty... Oczywiście nie ma pewności jakie były by naprawdę gdyby pliczek papierków był w zasięgu reki. Ale wirtualne forum - wirtualne kwoty. Dla mnie istotne, że fakt istnienia przekraczalnych granic istnieje

Gość do ciekawki
dzisiaj wszystko i kazdego mozna kupic pytanie wlasnie tylko za ile? więc nie widze nic dziwnego w takiej propozycji

Gość warkoczyki na warkoczyku
a ile byłbyś w stanie dać, co?

Gość niby nic a jednak
rozumiem że chcesz powiedzieć że wszystkie kobiety to dziwki?

Gość gość
Pod warunkiem, że gość byby zdrowy, nie capił starym knurem i sredniowiecznym kurem rybackim, nie miał żony myśle że kosztowałoby to 10 000 PLN.Wiek: 28:)PS: Nie gwarantuje, że nie wycofalabym sie w ostatniej chwili.

Gość gość
Aha...oczywiscie za podana kwotę nie ma konczenia w ustach i polyku.

Gość gość
ciekawski, a Ty za ile byłbyś skłonnu zrobić (na tych samych warunkach) minetę nieznajomej kobiecie?