Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikolajamama

męczy mnie straszny kaszel jak sobie pomóc?

Polecane posty

hej, jestem w 21 t.c. i meczy mnie straszny kaszel, az mnie caly brzuch boli, w nocy ledwo złapalam powietrze, jak moge sobie pomóc? pani w aptece powiedziala ze nie moge zadnego syropu pic tylko herbate z miodem i cytryną a mi to wogóle nie pomaga, pomożcie bo szkoda mi malucha jak tak ciągle brzuch napinam

nie masz wielkiego wyboru ale dobry jest syrop z cebuli i imbiru (wiesz kroisz cebule i korzeńimbiru i układasz warstwami w kubku na przemian cukrem) stawiasz w ciepłe miejsce a jak sie wytworzy syrop to co 3 h łyżka stołowa. Akurat herbata z cytryną ma się do kaszlu jak pięść do nosa..

Gość marta.....
Nie chce cie straszyc ale jak mnie w pierwszej ciazy meczyl silny kaszel to urodzilam w 31 tyg. Wiec idz do lekarza.

o matko przeciez to jakies paskudztwo nie ma czegos smaczniejszego? obawiam sie że moge tego nie przełknąć :(

dopiero wyrabiam sobie ksiązeczke zdrowia wiec nie bardzo mam jak isc :( ale chyba sie wybiore prywatnie bo mnie wystraszyłaś :(

idz do lekarza. ja tez meczylam sie ponad tydzien z okropnym kaszlem, jestem w 11 tyg. ciazy, wiec nie moglam praktycznie nic wziac na wlasna reke. lekarz od razu przepisal mi antybiotyk bezpieczny w moim stanie i po 3 dniach przeszlo. zalowalam ze nie poszlam wczesniej. powodzenia!

zapisalam sie do lekarza prywatnie, mam nadzieje ze cos mi przepisze co mi pomoże. dzieki dziewczyny nastraszylyscie mnie.wszelkie choroby powinny mieć zakaz dręczenia ciężarnych :)

ten syrop nie jest taki zły zazwyczaj wszystkim smakuje :) ale dziewczyny mają racje lekarz jest wskazany