Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia syniusia....

Tymek, Marcel czy Kajtek?

Polecane posty

Gość ciastko z zoltym w srodku
akurat to, ze Tymek niewydymek to mnie sie podobuje :D nie bardzo chcialabym aby ktos dymal mi syna :o:P

Gość mysliwy w lesie
Spacja- zgadzam sie z Toba - to ladne imie. Podoba mi sie tez Matthew, Jimmy, Alister i inne anglosaskie imiona. Ale zyjemy w Polsce i nadanie dziecku na imie Kenneth to jakies nieporozumienie, wyraz egzaltacji lub kompleksow. Takie jest moje zdanie. Poza tym ta cala moda na zagraniczne imiona (np. Vanessa czy Roxana- okropnosci) bierze sie z nadmiernego ogladania telewizji, seriali itp. A moze by tak nazwac dziecko np. po dziadku czy chrzestnym. To taka piekna tradycja. Albo po prostu wybrac ladne polskie imie. W prostocie sila. Imie powinno tez pasowac do nazwiska. Co do imion z tego topiku to wszystkie ladne, ale Kajtek wzbudza jednak "kontrowersje":)

Gość trelemorele3
ja tez będę mieć Oliwierka tylko to imię podoba mi sie.Ngdy nym nie nazwała dziecka Kajtek!

Gość przepióreczka
A ja mam WOJCIECHA i PIOTRA :-) Fajne chłopaczki. Marzę jeszcze o córce, może się uda.

Gość Oł maj got
Ludzie bez przesady! Kajtek? Tymek? No co to za imiona? Łatwo idzie głupie teksty do nich wymyśleć! Dziecko w przyszłości ma się nie wstydzić swojego imienia i nie moze mieć takiego, by go inne dzieci wyśmiawały!

Gość Oł maj got
Mój piesek zwie sie Kajtek ;)

Gość Oł maj got
Tak są to zwykle imiona, ale latwo idzie do nich teksty glupie wymyslec typu kajtek bez majtek. Potem dzieci sie wysmiewaja z takich imion. Wiem co pisze.

zależy od wychowania ;) Wybacz, ale mam niespotykane imię i nigdy w życiu nie zostałam przezwana obraźliwie.

Gość Oł maj got
Ale wiesz dzieci w szkole są różne.

Gość Oł maj got
Bon Voyage Super zdjęcie ;)

Gość mamaMiłosza
A co powiecie na Miłosza?? A z tych które do wyboru głosuję na Marcela-podobno oznacza mały wojownik :)

Gość najładniejsze Marcel
a Kajtek kojrzy mi sie z mydlem - okropne

Mnie osobiście bardzo podobają się imiona Wojciech i Kajetan. A to ,że ludzie nadaję ludzkie imiona zwierzętom to nie mój problem, świadczy to tylko i nich samych. przeczytałam gdzieś , że w przedszkolu dzieci przezywają chłopca Denis-penis1 No i co, dzieci same wymyslają te skojarzenia? To są głupie reakcje rodziców, otoczenie na inne (oryginalniejsze, ciekawsze, ładniejsze?) imiona cudzych dzieci. Jeśli urodzę chłopca, będzie jedno z tych imion!

A ja mam synka Kajtusia i mnie z psem kojarzy się np. Filip albo Stefan, i co z tego? Każdemu podooba się coś innego, a mnie akurat to imię,nie wyobrazam sonie innego:)

a ja mam Tymona (nie Tymoteusza :) ). Wg mnie imię pasuje do każdej kategorii wiekowej; dla maluszka - Tymuś, dla starszego Tymek no i Tymon to juz dla poważnego faceta.

Gość Lena .
Mój kochany mąż ma na imię Marcel , a syn ma Tymek . Kajtek na pewno odpada bo będą mówi Kajtek bez majtek . Między Tymonem a Marcelem . Ale nie umiem wybrać śliczne są te 2 imiona